aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: vikingek 4. évad [vikings s4] (2016) Richter Géza
2015. július 15. 10:11:39

Kategória: tv 1 komment

A San Diegó-i Comic-Conon jó ideje nem kizárólag képregényes vonatkozású panelek kapnak helyet, hiszen az egy helyre összeterelt fandom kínálta lehetőséget számos franchise igyekszik kihasználni. A rendezvényen jelen volt a History is, a csatorna idén már hagyományosnak tekinthető Vikingek-szekcióján debütált a sorozat jelenleg Írországban készülő, negyedik évadának első beharangozója. Az előzetes hívószavai vélhetően minden rajongói igényt kielégítenek: a folytatásban sem számíthatunk az öldöklésen kívül másra, mint szerelemre, viszályra és árulásra, mint a soha véget nem érő háború őrök csatlósaira.

vikings_sdcc_2015.jpeg

Az attrakció előtt egy nappal közzétett videó gyakorlatilag az előző szezon metálzúzásra felvezetett body countja, durván SPOILERES a harmadik évadot nem ismerőknek. Bár enyhébb mértékben, de ugyanez az új trailerről is elmondható, ezért mindkét anyagot lapozás után találjátok.

Címkék

spoiler trailer history channel history historical tv sorozat vikings katheryn winnick tv trailer travis fimmel gustaf skarsgard clive standen

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr927629454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.15. 12:28:32

az elején rögtön a 2016ra szomorú lettem. :S

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása