aeon flux

ready for the action now, danger boy?

neil gaiman és az istenek háromszor Richter Viktor
2015. június 18. 09:13:32

Kategória: film tv Szólj hozzá!

Jó hír a Neil Gaiman-fanoknak, hogy majd egy évvel az Amerikai istenekből készülő tévésorozat bejelentése után végre kiderült, a premier 2016 végén lesz. Az Egyesült Államokban istenek, mitológiai és mitikus lények világába keveredő Árnyék kalandjait megörökítő könyv tarka sokszínűsége lenyűgözően hatott a showrunner Bryan Fullerre, aki a bemutató időpontja mellett annyit árult el, hogy a széria egyik központi alakja Bilquis, Sába királynője lesz. Emiatt a könyvbeli karakterét alaposan újrahangolták.

kep01.jpg

Az angol szerző nevét legutóbb a régóta húzódó Sandman-adaptáció kapcsán hallhattuk. A képregényalbum vászonra álmodása körül tavaly októberben indultak be a történések, amikor Joseph Gordon-Levitt, David S. Goyer és maga Gaiman vették produceri kezükbe a projektet. Bő fél év elteltével a színész az MTV-n nemrég arról beszélt, hogy a megvalósítás folyamata lassan, de biztosan halad a maga útján. Emellett türelmet kért a rajongóktól, mondván, hogy egy részleteiben is bonyolult világot kell mozgóképes formába önteniük, amihez inkább több, mint kevesebb idő szükséges. A burjánzó történetfolyam központi alakja Sandman – alias Morpheus –, az álom istene, akit a képregénysorozat nyitányában hetven évre bebörtönöznek, ezért harcolnia kell királysága visszaszerzéséért.

kep02.jpg

Időközben a Sandman egyik legnépszerűbb szereplője, Lucifer mindennapjait feldolgozó tv-sorozat trailere is megtekinthető. A széria és az alapanyagául szolgáló, önálló DC spinoff főszereplője Lucifer, a bukott angyal (Tom Ellis), aki a Pokol Uraként unalmasan és boldogtalanul tengette napjait, mígnem nyugdíjba vonulva otthagyja a trónt, és Los Angelesben az előkelő Lux éjszakai mulató tulajdonosa lesz. Földi ittlétének hedonista örömeit azonban megzavarja egy gyilkosság, illetve az ennek következtében a nyakába szakadó nyomozónő, Chloe Dancer (Lauren German). Eközben az Úr sem lustálkodik: Amenadiel angyalt (D.B. Woodside) küldi világunkba, hogy meggyőzze a Fényhozót, térjen vissza az alvilágba.

Címkék

fox comics fantasy tv show neil gaiman warner spinoff sandman david s goyer dc roadmovie road movie starz superhero lucifer tv sorozat bryan fuller dc comics joseph gordon levitt adaptation american gods filmhir joseph gordon-levitt film hir tom ellis chloe dancer d b woodside

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr777553030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása