aeon flux

ready for the action now, danger boy?

újranyitották az x-aktákat Richter Géza
2015. június 09. 12:45:33

Kategória: tv 1 komment

Az évadnyitó résszel 2016. január 24-én startoló új sorozat munkálatai megkezdődtek. Nemrég Gillian Anderson és Glen Morgan író-producer is "Mulder" és "Scully" feliratú forgatási székekről posztolt fotót "And so it begins..." és "If you will it, Dude, it is no dream" szöveggel. A stábtagok eléggé be lehettek sózva az előkészületek ideje alatt, hiszen a vezető színésznőn kívül a széria atyja, Chris Carter és David Duchovny szintén részt vett a közösségi média izgatásában a bejelentés előkészítéseként (lásd: lent).

x_files_anderson_duchovny_01.jpg

Utóbbi mindezen túl élő roadshow-ján nemcsak a szereposztásról csevegett, de azt is nyilvánosan bevallotta, hogy a kézhezvételkor azonnal magáévá tett szkript első olvasata megríkatta. Ha a rajongók "Fox" elférfiatlanodása miatt aggódnának, megnyugtatjuk őket: kedvencük nagyobb macsó, mint valaha. Az egyik legutóbbi koncertjén kolléganője meglepetésvendégként lépett színpadra, és a móka végén mégiscsak elcsattant az a bizonyos, sok-sok kockaleányzó és -ifiúr fejében kósza elképzelésként számtalanszor megfordult csók. Lehet, hogy a Kaliforgia hét évada növesztett ilyen szőrös golyókat hősünknek? Én tuti nem bánnám, ha az időközben kiégett, enyhén megtört Hank Mulder vagy Fox Moody ügynököt kapnám az új részekben. A felsorolt képeket lapozás után találjátok!

x_files_chairs_gillian_anderson.jpg

x_files_chairs_glen_morgan.jpg

x_files_starts_gillian_anderson.jpg

x_files_starts_chris_carter.jpg

x_files_starts_david_duchovny.jpg

x_files_anderson_duchovny_02.jpg

Címkék

horror sci-fi tv show sci fi david duchovny tv sorozat x files gillian anderson chris carter robert patrick annabeth gish tv hir william b davis mitch pileggi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr257528430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása