aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + filmklip + poszter: agymanók [inside out] (2015) Richter Géza
2015. június 06. 10:17:00

Kategória: film 3 komment

Tűkön ülve számoljuk a napokat június 25-ig, amikor a Disney remélhetőleg kiköszörüli az Ultron kora vegyes fogadtatása, illetve a Holnapolisz relatív fiaskója által a hírnevén ejtett csorbát - naná, hogy már megint a Pixarra támaszkodva, mivel a jeles dátum az Agymanók bemutatóját rejti. Az eddig kizárólag szuperlatívuszokban méltatott animációs film internacionalista kiáltványai mellett nemzeti szinteken is támad, aminek köszönhetően gazdagabbak lettünk egy spanyol portugál és egy német nyelvű poszterrel. Ezeknél azonban jóval izgalmasabb a folytatásban végignézhető, kilenc kisfilm: tévészpotként leadott előzetes, rövid jelenetrészlet, valamint karaktervideó, ami talán segít a várakozással töltött idő elütésében.

inside_out_poster_08_b.jpg

inside_out_poster_07_b.jpg

Címkék

trailer disney cannes comedy animation poszter forum hungary pixar poster kyle maclachlan diane lane bill hader amy poehler filmklip mindy kaling phyllis smith cannes 2015 lewis black kaitlyn dias

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr847521706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BloggerBiker 2015.06.06. 12:21:45

Rég volt ennyire várós egy animációs film :) Remélem nem fogok csalódni.

Conjurer 2015.06.06. 17:10:07

Az első poszter portugál nyelvű.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása