aeon flux

ready for the action now, danger boy?

24: műszakváltás Németh Barna
2015. június 02. 07:52:00

Kategória: tv 6 komment

A Fox már valamikor tavasszal bejelentette, hogy a 24: Élj egy új napért sikere után megint egy esemény jellegű sorozaton dolgoznak (azaz a mostani Jack Bauer-kaland sem 24 részes lesz), de a terv még annyira kezdetleges fázisban volt akkor, hogy több információt nem közöltek a projekttel kapcsolatban. A TV Line mostani értesülései alapján azonban már nagyon úgy tűnik, megvan a széria új irányvonala. 

Nem kell megijedni, Kiefer Sutherland visszatér majd a sorozatba, viszont ezúttal csak mellékszereplőként láthatjuk majd Jack Bauert. A vérfrissítés jegyében a főszerepet egy huszonéves terrorelhárító ügynök kapná, de erről a karakterről még nem közöltek további részleteket. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy az újonc nem Jack Bauer, hanem egy ügynöknő társa lesz (hiába no, nem csak a mozinak, a tévének is kellenek a női nézők), de nem az Yvonne Strahovski játszotta Kate Morgané. Elkerülve a mostanában különösen divatos, fiatalítást és feminizmust támadó véleménycunamit, a Fox vezetője már most leszögezte, hogy a változtatások  nem érintik az alapkoncepciót, a 24 továbbra is az marad, ami tökéletes szórakozást nyújt majd az apukáknak is. Erre garanciát jelent, hogy két 24-veterán, Manny Coto és Evan Katz jegyzi majd az új fejezetet is.

24-logo.jpg

Címkék

fox 24 tv show kiefer sutherland tv sorozat tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr837511030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kunos Gyula Patrik 2015.06.02. 15:41:20

Nem lehet az hogy Jack 3.évadban lévő társa lesz a főszereplő?

Brail Kast 2015.06.02. 16:56:29

A 24 Jack Bauer nélkül nem lesz ugyanaz. Ha meg visszatér mellékszerepre is, felmerül a kérdés, hogy hogyan szabadult ki olyan gyorsan az orosz börtönből...

@Kunos Gyula Patrik: Nem hiszem. Chase Edmundsnak az utolsó részben Jack levágta a fél karját, és ügynök nem leghet egy csonka ember.

SoZi · https://www.facebook.com/SosGraphicDepartment 2015.06.02. 21:49:06

ELvakult fan vagyok. De. A Live another day már nagyon fáradt volt, még 12 részben is ugyanúgy benne voltak az üresjáratok, és az időhúzó szálak. Ezt amúgyis kevés évadban sikerült kikerülni.
Véleményem szerint a legjobb folytatási lehetőséget, és a legjobb JackBauer pótlékot két évig építették, szuper karakter lett, elhittem, hogy hogyan változott Jackké, együtt voltam vele pipa a világra, erre nem merték meglépni, hogy kivonják Jacket, hanem kinyírták a karaktert, hogy Jack megint kapjon valami fáradt motivációt...pfff. Szerintem ott rontották el végleg. Az pedig, hogy ő történetesen női karakter volt, cseppet sem volt erőltetett, és nem bántam volna. Őt a mostani csajjal is megpróbálták pótolni, de nagyon gyengusz volt.

Így most megint rezeg a léc, mert voltak remekül működő változtatások: Említett karakterek remek Jack-pótlék karakterek, vagy Washington, mint teljesértékű helyszín.
De nagyon nagy mellényúlások is: ezek leginkább szereplők családtagjai teljesen abszurd pozíciói voltak, akár Jack családja, akár Palmer elnök tesója, mint elnök, de legutóbb ugyanez: Audrey apja, mint elnök (aki ráadásul egyszer már meg is halt). Szerencsére Kimet nem eröltetik már.

Lényeg a lényeg, Renee Walker kurvajó Jack lehetett volna!

Richter Géza 2015.06.05. 15:57:08

@Brail Kast: @SoZi: srácok, szívem szerint ezeket a kommenteket is törölném, de talán nem olyan vészes a helyzet, mint az Everestnél. léci írjátok ki minden esetben felülre, h SPOILER! köszi.

Brail Kast 2015.06.07. 08:19:06

@Richter Géza: ezt a spoilermaniat nem ertem, konyorgom, 12 eve mutattak be a 3 evadot....

Richter Géza 2015.06.09. 07:47:10

@Brail Kast: én sem. nem hiszek a spoilerben, nem az én mániám, hanem sok blogolvasóé. nem vagyunk egyformák.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása