aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip + magyar trailer + poszter + van képünk hozzá: aloha (2015) Richter Géza
2015. május 29. 07:08:29

Kategória: film Szólj hozzá!

A parádés szereposztás indokolta előzetes várakozások ellenére az első vetítéseket követően futótűzként terjed a híre a hollywoodi sajtóorgánumokban, hogy az Aloha Cameron Crowe pályájának eddigi leggyengébb darabja. "Vakon" nem ítélünk, meg aztán láttam én már meggyfán pókot, szóval a megfelelő időben, saját élmény alapján fogjuk kialakítani a véleményünket. Addig is nézzük, milyen segédanyagok állnak eddig ehhez a rendelkezésünkre! A Sony jó marketingérzékkel a negatív kritikák napvilágra kerülése után azonnal hozzáférhetővé tette a z alkotás első 8 percét online, hátha a tengerentúli idő szerint esti premier előtt exkluzívnak számító tartalommal még befolyásolni tudják a potenciális jegyvásárlókat. A mintavételi lehetőség teremtette alkalmat kihasználva a filmklip mellé suvasztottuk a fellelhető két plakátot a jóval számosabb jelenetképekkel, valamint a korábban elmulasztott, magyar szinkronos előzetest. Kattintás után minden megtalálható, a sztoriról röviden a korábbi trailernél olvashattok. A szemét Bradley Cooperrel még majd számolunk, amiért megríkatta a csodálatos Emma Stone-t. Hazai bemutató elméletileg valamikor ősszel, hacsak az amerikai fogadtatás nem befolyásolja a dátumot.

aloha_01_b.jpg

aloha_poster_01_b.jpg

aloha_poster_02_b.jpg

aloha_02_b.jpg

aloha_03_b.jpg

aloha_04_b.jpg

aloha_05_b.jpg

aloha_06_b.jpg

aloha_07_b.jpg

aloha_08.jpg

aloha_09_b.jpg

aloha_10_b.jpg

aloha_11_b.jpg

aloha_12_b.jpg

aloha_13_b.jpg

aloha_14_b.jpg

Címkék

sony trailer comedy poszter drama bill murray intercom poster alec baldwin romance cameron crowe rachel mcadams emma stone bradley cooper filmklip danny mcbride film kep trailer magyar filmkep magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr597499988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása