aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: the green room (2015) Németh Barna
2015. május 19. 19:16:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A 2013-as Blue Ruin mind szakmai, mind kritikai oldalról hozott annyi elismerést (no meg a közönség is jól fogadta), hogy Jeremy Saulnier új filmjét már kicsit kiemeltebben kezeljék, különösen hogy Patrick Stewart (nagyon) negatív figurát játszik majd benne. A történet egy punk-rock bandáról szól, akik szemtanúi lesznek egy rémálomba is beillő eseménynek, ami aztán életveszélybe sodorja őket, miután az eset mögött álló, kegyetlen skinhead-csapat nekiáll eltakarítani minden nyomot. A "big fuck-up" további résztvevői között ott lesz még Anton Yelchin, Imogen Poots és Callum Turner is.

UPDATE: Jönnek a Cannes-i kritikák is a filmhez, elég meggyőzőek.

the-green-room.jpg

Címkék

zene horror rock music thriller independent cannes anton yelchin patrick stewart imogen poots filmklip crime movie cannes 2015 jeremy saulnier

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr207473798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása