aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: eden (2014) Németh Barna
2015. május 15. 10:11:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Mia Hansen-Løve filmje a tavalyi torontói debüt óta nagyjából a világ összes filmfesztiválján megfordult, néhány országban már be is mutatták, de az igazi nemzetközi megmérettetés csak most kezdődik (Magyarországon például a jövő héttől látható!) a film számára, amely visszarepít a kilencvenes évek elejére. Ez volt az az időszak, amikor a house és a techno uralta a világ klubjait, így Párizst is, ahol azonban elkezdett kibontakozni valami más.

Paul is ki akar törni ebből a körből, ezért alapítja meg a Cheers nevű DJ-formációt, melynek célja, hogy megreformálja az elektronikus zenét. Az új irányzat sikere ma már zenetörténet, a francia elektromos zene meghódította a világot, amelyben nagy része volt Paul egyik haverjának, aki szintén létrehozott egy új formációt, a Daft Punkot.

Címkék

trailer music daft punk electronic eurocinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr57460986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása