aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + trailer: bíborhegy [crimson peak] (2015) Richter Géza
2015. május 13. 19:33:26

Kategória: film 2 komment

Ígéret szép szó, ha duplázzák, úgy jó: az Universal rögtön egy úgynevezett hivatalos és egy nemzetközi előzetessel támogatja a Bíborhegy felvezető kampányát. Míg előbbi inkább az erős atmoszféra megteremtésében jeleskedik, utóbbi a sztoriból is mesél egy keveset, de az biztos, hogy rövidsége ellenére mindkettő borzongató élményt nyújt. Miután a XIX. századi Angliában játszódó cselekmény főhősnője, az ifjú írónő, Edith Cushing (Mia Wasikowska) friss házasságkötését követően élete párjával, Sir Thomas Sharpe-pal (Tom Hiddleston) és annak sötét szívű húgával, Lady Lucille Sharpe-pal (Jessica Chastain) a családi birtok romos kastélyába költözik, egyre gyanúsabbá válik számára, hogy élete nagy romantikus története valójában egy kísértethistória, és a ház ura, az újdonsült férj sem feltétlenül az, aminek látszik. A második trailer lapozás után várja a megtekintését. Én meg az egész filmét piszkosul.

UPDATE: Bekerült legalulra a legújabb, egészen klassz filmplakát is két méretben.

crimson_peak_poster_02_b.jpg

Címkék

horror trailer guillermo del toro poszter drama universal poster mia wasikowska jessica chastain charlie hunnam tom hiddleston uip duna film crimson peak

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr767457194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.05.14. 08:38:06

Tetszetős
Jól megy hozzá a Noah zenéje :-))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.05.15. 12:28:13

jól néz ki az biztos.
csak na hagynának hidegen a szellemes történetek/filmek...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása