aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj ultron kora cuccokat! Richter Géza
2015. május 07. 15:30:00

Kategória: film komment

Nem kell tovább várni, elérkezett végre a Bosszúállók: Ultron kora premierjének napja, amit annak magyarországi forgalmazója, a Fórum Hungary jóvoltából egy nyereményjátékkal ünneplünk. Ha esélyt szeretnél az egy telefontartóból és egy pólóból álló ajándékcsomagok egyikének megnyerésére, küldd el a lapozás után feltett kérdés helyes válaszának betűjelét e-mailben! A nyeremények képei és további részletek a folytatásban.

avengers_ultron_cap_thor.jpg

Hol található a vibránium lelőhelye?

A) Sokovia
B) Asgard
C) Wakanda

A helyesnek tartott válasz betűjelét küldd el teljes neved és címed, valamint a preferált pólóméret feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2015. május 13-a, szerda délig! A tárgy legyen "Ultron kora", de idézőjel nélkül. A helyes megfejtést beküldők közül öten egy filmes ajándékcsomagot nyerhetnek, benne egy darab eredeti Avengers: Age of Ultron pólóval és egy darab eredeti Avengers: Age of Ultron telefontartóval. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel és címmel, illetve pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. Sok sikert! Biztosak vagyunk benne, hogy a megfelelő betű eltalálásához nem szükséges szuperhősök képességeit birtokolni.

avengers_phone_stand_b.jpg

avengers_t-shirt_b.jpg

Címkék

joss whedon disney comics jatek marvel scarlett johansson thor hulk forum hungary samuel l jackson james spader imax sequel robert downey jr superhero iron man vision chris evans avengers don cheadle mark ruffalo stellan skarsgard paul bettany idris elba anthony mackie hayley atwell chris hemsworth captain america cobie smulders the avengers elizabeth olsen aaron taylor johnson avengers age of ultron

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr967439410

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása