aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: x-akták / hannibal / aquarius Richter Géza
2015. április 29. 14:05:13

Kategória: tv 1 komment

Nézőpont kérdése, hogy az NBC leleményes avagy pimasz húzással élt-e, amikor a rivális Fox csatorna X-aktákat megújító bejelentésére játszott rá. A saját gyártású sorozatai közül ugyanis a Hannibal harmadik évada Gillian Andersonnol, illetve a zsír új, Aquarius című miniszéria Charles Mansonról David Duchovny-val ugyanazon az estén, május 28-án kerül adásba, ezért elég volt mindkettőből kinyesni néhány frappáns szövegrészletet, alákeverni egy kevés ismerős dallamfoszlányt, lenyúlni a kultikus státuszú előd betűtípusát, és máris elkészült az előtte tisztelgő bootleg. Ötletes.

Címkék

fox horror nbc sci-fi trailer tv show hannibal sci fi david duchovny aquarius tv sorozat x files gillian anderson tv hir trailer bootleg tv-trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr117409762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása