aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: area 51 (2015) Bajtai András
2015. április 24. 22:51:58

Kategória: film 4 komment

Megérkezett Oren Peli második filmjének előzetese, amiben sokadszorra is visszatérünk az 51-es körzetben található titkos katonai támaszpontra, ahol az ufós összeesküvés-elméletek hívői szerint a Roswellben lezuhant földönkívülieket és roncsokat is tárolták, illetve tanulmányozták. Ezúttal három mindenre elszánt fiatal tör be a bázisra elmaradhatatlan kézikameráikkal, az Area 51 előzetese szerint pedig kellemetlen harmadik típusú találkozásoknak is a részesei lesznek majd. Az elmúlt években több ufós found footage horrorfilm is készült (Alien Abduction, Hangar 10, Skinwalker Ranch, Extraterrestrial), de vajon sikerül-e Oren Pelinek megismételnie a Paranormal Activity kirobbanó sikerét: a 15 ezer dollárból forgatott mozi végül majdnem 200 millió dolláros bevételt ért el, sőt mi több, még az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz új kiadásába is bekerült. 

Címkék

horror sci-fi trailer thriller oren peli found footage

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr967396754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McCl@ne 2015.04.24. 23:30:30

Jézusom már, hogy még mindig nem unják ezeket a szarokat? :D
Az ilyen jellegű filmek trailereinek kb. a 10%-át nézem meg, és így is fogom a fejem, hogy ki nézi meg ugyanazt a filmet 100-adszorra?
Amúgy a végéről lefelejtettek valami hangos szart, ami az arcodba ugrik hirtelen. Mármint a feliratok után még szokott lenni ilyen.

szkristof92 2015.04.24. 23:36:32

Oren Peli egy zseni. Igaz, a tévében befürdött, de a moziban olyan sikerrel tudja eladni a nagy büdös semmit, hogy azt már szinte tanítani kéne, ha nem lenne maga a termék rohadt silány. Ez az 51-es körzetes, UFO-s tematika annyira elcsépelt és lerágott, hogy szinte mágnesként vonzta magához a found footage koncepciót, és legyen bármennyire szar a film (mert erős összeget fel mernék tenni rá, hogy az lesz) biztosan fog termelni annyi zöldhasút, amennyit a Paranormal Ativity sokadik része.

Olifat 2015.04.26. 12:32:54

Ez így borzasztóan gyenge! Szerintem a The Blair Witch Project óta nem volt jó kézi kamerás horror, talán a Paranormal Activity első része és ennyi!

2015.04.26. 12:44:18

@Olifat:

ha kézikamerás, már kicsi az esélye, hogy jó

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása