aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + werkfilm: holnapolisz [tomorrowland] (2015) Richter Géza
2015. április 21. 18:35:38

Kategória: film Szólj hozzá!

Az aktuális poszter alatt a legújabb előzetes, rengeteg plakát, külön a karaktereknek és az IMAX-vetítésnek, egy eddig kimaradt szpot, amit az MTV Movie Awards-on adtak le, két werkfilm a színészekkel, a rendezővel és az egyik íróval a szerepekről, valamint a film alapötletéről és Walt Disney-ről, szóval minden, mi szem-szívnek ingere. Már csak a Holnapolisz előzményeit megéneklő, az 1939-es Világkiállítás és a First World Science Fiction Convention (az Első Tudományos-Fantasztikus Világtalálkozó, a későbbi WorldCon előfutára) eseményeivel számos szálon egybefonódó cselekményű, Before Tomorrowland címen megjelenő regény hiányzik nácistul-hidegháborústul.

tomorrowland_poster_05_b.jpg

tomorrowland_poster_imax.jpg

tomorrowland_poster_06_b.jpg

tomorrowland_poster_07_b.jpg

tomorrowland_poster_08_b.jpg

tomorrowland_poster_09_b.jpg

Címkék

mtv sci-fi trailer disney fantasy sci fi 3d george clooney poszter forum hungary hugh laurie werkfilm imax poster adventure damon lindelof brad bird tomorrowland

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr927386964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása