aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: x-men - apocalypse (2016) Richter Géza
2015. április 21. 12:31:11

Kategória: film 6 komment

Egy X-, és egy Jackman-típusú hír után logikus, hogy egy X-Men: Apocalypse-ről szóló bejegyzés következzen. Bryan Singer az eddigi csim bum cirkuszhoz képest meglepően visszafogottan, egy szimpla "Welcome back"-kel üdvözölte Lucas Till visszatérését a mutáns freakshow-ba. Csakúgy, mint Az elsők és Az eljövendő múlt napjai esetében, a színész ismét Havok (a magyar képregényes keresztségben Plazma), azaz Alex Summers megszemélyesítője lesz az apokaliptikus események során.

x_havok.jpg

Kérdés, hogy ez szerepben mit jelent. A First Class ha a figura árnyalt minőségét nem is, legalább a vásznon töltött ideje mennyiségét biztosította, ellenben a Days of Future Past egyetlen jelenetében a Mystique vietnami akciójához való statisztálás-asszisztálás jutott kizárólag osztályrészéül. Az még természetesen zsákbamacska, hogy a franchise kapcsán újra meg újra (megjegyzem: jogosan) előkerülő kifogás hogyan fog az Apocalypse forgatókönyvében érvényesülni, és melyik kedvenc fog normálisan felépített karakterből húsvéti tojássá sikkadni. Érdekesen alakulhat a legutóbbi etap óta még több izgalmas kérdést felvető idővonal, hiszen a képregényekben Alexander a Küklopszként ismert Scott öccse – innen a hasonló, plazmalövő képességük –, viszont azt már hónapokkal ezelőtt megerősítették, hogy az ő alakítását a Till-nél hat évvel fiatalabb Tye Sheridanre osztották. Egyelőre még az sem biztos, hogy a filmben a két Summers testvér lesz vagy csak névrokon.

Témánál járva, azt vajon felhasználják, hogy Nightcrawler (a tinédzser Kodi Smit-McPhee) a fentebb már emlegetett kék vé... izé, bőrű alakváltó (a huszonéves Jennifer Lawrence) fia?

Címkék

fox comics marvel bryan singer sequel x men superhero ian mckellen james mcavoy patrick stewart nicholas hoult rose byrne michael fassbender kodi smit mcphee sophie turner olivia munn jennifer lawrence oscar isaac x-men filmhir tye sheridan film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr107385956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.21. 12:37:43

mondom én, hogy sokan lesznek ebben a filmben már. :S

csgergo 2015.04.21. 12:40:12

Szerintem még az azért felelős személy sem tudja, hogy hány nevesített karakter van már ebben a filmben :D

Galamb II 2015.04.21. 12:53:35

Az X-Men 2-ben sem volt Nightcrawler és Mystique között semmiféle családi kapcsolat.

Richter Géza 2015.04.21. 13:41:35

@Galamb II: vagy csak nem esett szó róla, mint ahogy az adott filmek előtt Xavier és Raven, vagy Sabretooth és Wolverine kapcsolatáról sem.

Laslo_ 2015.04.21. 17:22:05

Az X-men filmeknél teljesen felesleges izgulni, hogy mennyire tartják meg a karakterek képregénybeli viszonyait, mivel már az első három film is felrúgta őket (Jégember a képregényben alapító tag, a filmekben tejfölösszájú tanítvány, Bestia és Angyal szintén, aztán csak a harmadik filmben kaptak mellékszerepet), a legutóbbi filmek pedig még a saját kontinuitásukat is semmibe vették.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása