aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: x-men - apocalypse (2016) Richter Géza
2015. április 15. 08:04:23

Kategória: film 2 komment

A közösségi média hadszínterein folytatott háborúban Bryan Singer saccra olyan kaliberű játékos, mint Ryan Reynolds vagy James Gunn. Ebben a ligában a folyamatos jelenlét értelemszerű alapfeltétele a küzdelemnek, ami nélkül gyakorlatilag bárki esélytelen a nézőkért folytatott versenyben, csakhogy ez önmagában nyilván nem elegendő a boldoguláshoz. Singer viszont nemcsak azt érzi, mikor és mit adagoljon a rajongóknak – a hol kevésbé érdekes, mert bár az Instagram és a Twitter az igazi terepe, gyakorlatilag mindenki átveszi a cuccait –, hanem azt is, hogyan. Már a legutóbb, a Ben Hardy, mint Angel csatlakozásáról szóló bejelentés előkészítésének részeként megszellőztették, hogy a megfelelő színésznő után kutat, akire Psylocke szerepét osztaná. A küldetés eredményesnek bizonyult, amit a rendező hajtás utáni megosztása az elbűvölő Olivia Munn-ról (Magic Mike, Távozz tőlem, Sátán!, Mortdecai), azaz Betsy Braddock mozgóképes inkarnációjáról tesz hivatalossá.

x_psylocke.jpg

Excited to welcome @oliviamunn as Betsy Braddock! #Psylocke #XmenApocalypse #XMEN

A photo posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Szomorú aktualitást ad a hírnek, hogy a közzététele napján a képregényfigura egyik megteremtője, Herb Trimpe családja közleményben tudatta: a legendás művész, aki egyebek között Wolverine egyik első rajzolója volt, hétfőn elhunyt. Társszerzőként bábáskodott Psylocke és fivére, Captain Britain 1976-os születésénél, így érthető, hogy a Marvel szigetországi hívei azonnal felkapták a fejüket, amint a pár női felének személye ismertté vált. A Chris Claremonttal közösen létrehozott testvérek eredeti hazája Suriname, na jó, csak teszteltem, hogy figyeltek-e, persze, hogy Britannia, majd szervesen beépültek az X-Men univerzumba. Psziché mutáns képességei a kezdetekben csak a telepátiára korlátozódtak, de később japán bérgyilkos nindzsává alakították át, további fejlett harcművészeti képességekkel felruházva. Munn kínai származású, és mielőtt visszatért az Államokba, Japánban nevelkedett, tehát a multikulturális háttér adott a figurához. A Híradósokban simán meggyőző volt.

Címkék

fox comics marvel bryan singer sequel x men superhero ian mckellen james mcavoy patrick stewart nicholas hoult rose byrne michael fassbender kodi smit mcphee sophie turner olivia munn jennifer lawrence oscar isaac x-men filmhir tye sheridan film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr987369384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oktogon8 2015.04.15. 10:45:03

Remek :)

Az X-Men-t mindig is a remek színészek miatt volt kiemelkedő a többi képregény film közül.

Oscar Isaac, Kodi Smit-McPhee, Sophie Turner
és talán Channing Tatum is

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.15. 12:30:35

kezdek félni ettől a sok mutkótól. :S

majd úgy járnak, mint Bishop a DoFP-ban legutóbb. Ott is van, meg nincs is. :S

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása