aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: deadpool (2016) Richter Géza
2015. március 27. 18:48:33

Kategória: film 2 komment

Amióta legutóbb a zsoldos háza táján jártunk, szárnysegédként csatlakozott hozzá Jack Hammer, más néven Weasel szerepében T. J. Miller (Cloverfield, Transformers: A kihalás kora), Morena Baccarin (Spy, és számtalan tévésorozat), mint Deadpool alakváltó mutáns szerelme, Copycat, civilben Vanessa Carlysle, és végül a korábbi MMA-bajnok Gina Carano (Halálos iramban 6., A bűn hálójában), aki Angel Dustként bizonyíthat. Most viszont maga a főantihős, Ryan Reynolds tolta ki az első, teljes kosztümös fényképet a Twitterre: "With great power, comes great irresponsibility", azaz "A nagy erő nagy felelőtlenséggel jár".

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201503/deadpool_full_costume_b.jpg

Címkék

fox comics marvel comedy spinoff action ryan reynolds x men superhero deadpool gina carano x-men filmhir film kep filmkep film hir tim miller

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr597310536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2015.03.27. 20:10:30

Nagyon egyszerű poén, de akár hányszor olvasom jót röhögök rajta :D Nagyon faszán néz ki a jelmez, a film is ilyen legyen.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.28. 15:49:52

Hatalmas. :-) :-)
Látszik, hogy reynolds komolyan veszi a filmet karaktert.
Olyan deadpoolosan komolyan. :-)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása