aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: humans (2015) Németh Barna
2015. március 23. 16:49:00

Kategória: tv Szólj hozzá!

Egy alternatív jelenben vagyunk, ahol emberszerű androidok segítik az igazi emberek mindennapjait (értsd: szolgálják őket). Az AMC csatorna nagy fába vágta a fejszéjét ezzel a sorozattervvel, hiszen bármennyire is érdekes a téma, az utóbbi időben már nem sok újat tudtak hozzátenni, pedig akadtak próbálkozók. De még mielőtt bárki is legyintene, talán elérkezett az idő, hogy valaki egy kis csavarral megmutassa ennek az állapotnak egy másik oldalát is.  

A William Hurt által játszott karakter házi robotja nem egy hétköznapi gép, hiszen gazdája beletáplálta néhai feleségével kapcsolatos minden emlékét, mielőtt azok örökre elvesznének. Kicsit Asimov, kicsit Pinokkió, de mindenképpen emberi drámára lehet számítani ebből a felállásból, ez pediglen az első kép az "alternatív Gepettóról".

hurt-humans.jpg 

Címkék

amc tv show tv sorozat william hurt tv kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr707295333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása