aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sherlock és watson kalapban tér vissza Richter Géza
2015. március 17. 10:29:23

Kategória: tv 2 komment

Beigazolódott, amit a korábban közzétett kép alapján a Sherlock egyszeri különkiadásáról már sejteni lehetett: az önálló történet az eredeti regények és novellák viktoriánus kori Londonjában játszódik. Steven Moffat az austini South by Southwest filmfesztiválon annyit árult csak el, hogy a speciális epizód nem kapcsolódik a háromrészes miniszériákhoz, és hogy alkotótársával, Mark Gatisszal ezt a sztorit csak ebben a formában, kizárólag az 1800-as években tudták elképzelni, mert a megfelelő miliő és korhangulat nélkül nem működne. Ezenkívül igen röviden annyit mondott, hogy a forgatási munkálatok nagyjából befejeződtek, és nagyon elégedett az eredménnyel. A bemutató dátuma még mindig talány, de a BBC-nél bevett szokásokat ismerve valamikor idén karácsonykor számíthatunk rá.

sherlock_special.jpg

Címkék

bbc tv show history sherlock crime tv sorozat sherlock holmes martin freeman amanda abbington steven moffat benedict cumberbatch lars mikkelsen una stubbs rupert graves mark gatiss tv hir tv kep louise brealey andrew scott jonathan aris vinette robinson victorian special tom brooke

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr837277195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyílméregbéka 2015.03.17. 17:22:14

Miért, a BBC-n nem a Bunyó karácsonyig vagy a Reszkessetek betörők megy karácsonykor? :)))

Richter Géza 2015.03.17. 17:44:20

@Nyílméregbéka: dehogynem, pont azért fogják ezt is akkor adni :P .

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása