aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the vatican tapes [2015] Bajtai András
2015. március 10. 00:59:16

Kategória: film 4 komment

Május 22-én lesz Amerikában Mark Neveldine új ördögűzős horrorjának a premierje, aminek a napokban érkezett meg az első hivatalos előzetese. Neveldine korábban kameramanként dolgozott, illetve kizárólag társrendezőként rendezett: Brian Taylorral karöltve ők követték el az olyan jobb és rosszabb emlékű akciófilmeket, mint a Crank - Felpörögve, a Crank 2. - Magasfeszültség, a Gamer -  Játék a végsőkig vagy A szellemlovas: A bosszú ereje. Neveldine ezek után úgy gondolta, hogy most már egyedül is megbirkózik a feladattal, és kipróbálja magát a horror műfajában.

A The Vatican Tapes története szerint ezúttal a 27 éves Angela Holmes (Olivia Taylor Dudley) kezdi el a démoni megszállottság tüneteit produkálni, amire a helyi pap, Lozano atya (Michael Peña) rögtön riasztja a Vatikánt. Ám amikor megérkezik Vicar Imani (Djimon Hounsou) és Bruun bíboros (Peter Andersson), kiderül, hogy az ördögűzés mégsem lesz olyan könnyű, mint azt eleinte hitték. A lányt ugyanis egy ősi sátáni erő, talán maga az Antikrisztus szállta meg. Lozano atya azonban nem adja fel, és elmerül a Vatikán titkos videóarchívumában. 

Úgy néz ki, hogy minden évben kapunk pár ördögűzős filmet is, amit én egyáltalán nem bánok, mivel bírom az ilyen katolikus-sátánista horrorokat, de vajon sikerül a The Vatican Tapes-nek felvennie a versenyt Gil Kenan sokak által régóta várt Poltergeist-remake-jével (amit szintén május 22-től vetítenek a tengerentúli mozik)?

Címkék

horror trailer thriller djimon hounsou mark neveldine michael peña

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr367255789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kpapper 2015.03.10. 14:12:27

Olyan 12 egy tucatnak tűnik sajnos, pedig én is nagy fanja vagyok a vallásos töltetű horroroknak (a regression trailer pl kilóra megvett).

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2015.03.10. 16:19:44

Sokak által régóta várt Poltergeist-remake... muhahaha

Father Merrin 2015.03.10. 18:17:30

Inkább nézzétek meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=wZ4mSBE3ip8

Igazi low budget horror a Blair Witch Project meg a REC vonalán (közepes történet és intenzív utolsó 15-20 perc). Nem váltja meg a világot, de a stílus kedvelői szerintem jól ellesznek vele.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása