aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: suicide squad (2016) Richter Géza
2015. március 04. 11:30:04

Kategória: film 13 komment

A Suicide Squad munkálatai körül fokozódik a drámai feszültség, egyre nagyobb a felhajtás, az ilyenkor szokásos médiacirkusz. Tom Hardy ki- és Viola Davis beszállt, előbbi miatt az együnk szemünk krokodilkönnyeket sír, míg az utóbbi azt eredményezte, hogy a másikkal szúrósan meredünk mindenkire. Persze örömünkben, mert a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? alapján a lehető legjobb döntés volt a sorozat sztárját választani Octavia Spencer vagy a Oprah Winfrey helyett Amanda Weller szerepére. Az igazi nagyágyú megformálásához nem komikusi vénára vagy "mindenki anyukája (nagymamája?)"-típusú negédességre, hanem valódi keménység megjelenítésére lesz szükség. Különféle pletykák felröppenése és eloszlatása után jelenleg szinte mindenhol tényként kezelik, hogy Hardy-t Joel Kinnaman váltja Rick Flaggként, bár ezt hivatalos még nem erősítették meg. Ezek után David Ayer rendező twittelt arról, ahogyan elstartol Jared Leto Jokerré vedlése. Először a lenti képet tette közzé az átalakulás megkezdése előttről, az az utánit megtaláljátok a kattintás után!

UPDATE: Időközben a bohóc tovább botorkált előre a bohóccá válás útján, a szőkített hajért és a király(?)kék zakóért klikk ide!

jared_leto_before.jpg

jared_leto_after.jpg

Hát nem szívdöglesztő? (Mondjuk nekem a törvényen kívüli szőrtelenítése témakörben ennél maradandóbbat egy darabig biztosan nem tud senki nyújtani. Igaz, ez nem előzmény, hanem lezárás volt.) Jay Hernandezt (Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci) nemrég szerződtették a filmhez, de azt egyelőre nem jelentették be, kit fog alakítani a már eddig is díszes kompániában. Jesse Eisenberg Lex Luthor visszatéréséről tárgyal, valamint rebesgetik még Ben Affleck feltűnését is a Batman-szerkóban.

Ti melyik DC-karaktereket látnátok szívesen – akár viszont, akár új játékosként – a produkcióban?

Címkék

comics batman will smith ben affleck warner spinoff jared leto dc intercom superhero dc comics the joker jesse eisenberg viola davis david ayer joel kinnaman suicide squad filmhir film kep film kep lesi filmkep filmkep lesi jai courtney margot robbie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr217239703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.03.04. 11:35:25

Egy badass Killer Croc cameonak tudnék örülni. :D

Zirowe 2015.03.04. 11:37:27

Mondjuk szerintem, mai trendeknek megfelelően, nem lett volna annyira para, ha jokernek egy kicsit hosszabb a haja..

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.04. 12:09:05

szóval az a hír, hogy levágta a haját????

Richter Géza 2015.03.04. 12:13:52

@doggfather: a képek közzététele erről csak a médiacirkusz része, illetve az apropója a hírek kísérőszövegben olvasható összefoglalásának :) .

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.04. 12:57:37

@Richter Géza: értem én, meg azt is, hogy nektek is kell a kattintás, de akkor is egyszerűen sok már az, hogy.

bejelentik, hogy lesz
bejelentik a címet
bejelentik a forgatókönyvírót.
nem jelentik be a rendezőt de találgatások mennek.
nem jelentik be a színészt, de találgatások mennek.
bejelentik a rendezőt kezdődik a fanyalgás/ujjongás.
.
.
.
és ez így megy az első féltrailerig, majd a rendes trailerig stb...

Nem reklámozzák a filmeket már hanem túltolják a prómót.

Richter Géza 2015.03.04. 13:19:42

@doggfather: kell a kattintás? akkor a sok szar apró hírt nem napokon át gyűjtögetve, egy db, relatíve hosszabb posztban tolnám ki összefoglalva, hanem ahogy jönnek, azonnal, két mondatonként 13-ban :D .

plusz mivel Leto nagyságos művész-színész-énekes-gitáros-zenekarvezető-polihisztor úr nyiratkozása miatt amúgy is kolompolt a rendező, összepasszintottam a több rövid, de érdemi infót a két képpel.

emellett az első mondat indítása azonnal a felesleges hype-ra hívja fel a figyelmet. mit szeretnél, inkább ne szedegessük össze a morzsákat :) ? így is kiszórtam az olyan lényegtelen hülyeségeket, mint "úgy volt 2 hétig, h Jake Gyllenhaal lesz Rick Flag, de aztán mégsenem ő (meg ez még vagy háromszor mások nevével)". az maradt, ami vagy már hivatalos, vagy már gyakorlatilag az, vagy még érdemben tárgyalnak róla.

clive. 2015.03.04. 13:59:10

Bár nem nézem az Arrow-t (Az íjász / vagy A zöld íjász?)
, de épp elcsíptem egy olyan részt egyik nap, amiben szintén volt egy Suicide Squad, bár nyilván nem ezekkel a karakterekkel.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.04. 14:35:41

@Richter Géza: nem akartalak betámadni vagy ilyesmi, csak ezen hír(?) alapján fejeztem ki az egész mesterséges média általi rajongó/néző gerjesztéssel kapcsolatban az ellenérzésemet.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.03.04. 18:58:44

@clive.: Deadshot (+ Bumeráng) abban is benne volt, csak ott nem fekete játszotta. Meg, ha minden igaz több tagja is volt a csapatnak. Változtak, stb.

Laslo_ 2015.03.05. 20:27:57

Ez a Suicide Squad amúgy mekkora népszerűségnek örvend képregényben? Nem vagyok túl járatos a DC világában, csak furának tartom, hogy előtte nem hallottam róluk és lesz filmjük mint más ismertebb DC hősöknek (oké Flash meg Green Arrownak ott a tv-sorozat, de az azért más).
Gondolom a Guardians of Galaxy sikere nélkül ez a film se lenne.

Richter Géza 2015.03.05. 21:01:49

@Laslo_: relatíve újkeletű társaság, a 80-as évek végén, 90-esek elején indult (ennél pontosabban kapásból nem tudom), amikorra az olvasók szélesebb körének lett igénye a szuperhősök mellett a szupergonoszok árnyaltabb ábrázolására, a fekete-fehér világkép színesítésére. elég népszerűnek mondanám.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása