aeon flux

ready for the action now, danger boy?

leonardo di caprio 24 szerepe Németh Barna
2015. február 28. 08:45:00

Kategória: film 6 komment

Korábban azt nyilatkozta, hogy az Alejandro G. Inarrituval közös mozija (The Revenant) után visszavonul egy időre, hogy teljes idejét környezetvédelmi munkásságának szentelje, de úgy tűnik, meggondolta magát. Nem is csoda, Daniel Keyes hosszú évek óta megfilmesítésre váró regényének (magyarul: Billie Milligan háborúi) főhőse egy igazi "színészek álma" szerep. Ennek ellenére valahogy mindig kútba esett a filmterv, de ennek most vége, a The Hollywood Reporter szerint Di Caprio teljes mellszélességgel beállt a projekt mögé, amelynek nem csak főszereplője, de producere is lesz.

Az igaz történet Billie Milliganről szól, aki a hetvenes években először használta védekezésül többszörös személyiségét (sikeresen!), miután letartóztatták három nő megerőszakolásáért és rablásért. A nyomozás során kiderült, hogy a férfinak 24 személyisége volt, ezek közül egy Adalana nevű leszbikus vállalta magára a nemi erőszakokat és Ragen, egy jugoszláv kommunista a rablást, Milligan ügyvédje szerint természetesen Billie tudta nélkül.

A film forgatókönyvét Jason Slimovic és Todd Katzenberg (közösen írták a Kidnapped - Váltságdíj című sorozatot) írja, az anyagi hátteret Di Caprio saját cége (Appian Way) és a New Regency adja.

leonardo_dicaprio_1.jpg

Címkék

leonardo di caprio filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr847227195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2015.02.28. 08:52:07

Jó, ott csak pár személyisége volt az emberkének, de csak nekem ugrott be a The Imposter! Ha valami olyasmi akarnak összehozni, felőlem jöhet. :D

isvean 2015.02.28. 09:06:07

egyszerűbb lenne, ha kapna már egy csoffadt életmű-díj oscart, és mehetne menteni a bálnákat :o)

Richter Géza 2015.02.28. 09:23:56

kamaszként zabáltam a könyvet, szomorú, h Keyes az adaptációt már nem érhette meg :/ . ha jól rémlik, a film sikere után Forrest Gumpot kínálgatták a szereppel. mondjuk Arnie Grape-et mindig tehetségesebbnek tartottam kettejük közül, bár a közös fogócskájukban pont az átvedlősdi nem volt túl erőteljes.

Andrews 2015.02.28. 15:17:55

Na akkor most lesz majd egyszerre női-férfi mellék és főszerep jelölt, talán végre meg lesz neki az az Oscar! :D Reméljük. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása