aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: lost river (2014) Richter Géza
2015. február 04. 11:13:06

Kategória: film 4 komment

Ryan Gosling nem áll be a sorba, ellenben a kamera másik oldalára, ugyanis ezúttal olyannyira próbál máshogyan hatni a nézőkre, hogy a Lost Riverben nem szerepel, hanem számára új szerepekben jegyzi a produkciót. A debütálás egyszerre rendezői és írói, hiszen a forgatókönyv is az ő munkája. Kattintásra a poszter megnő, az ötleteket a következő témakörben várjuk: kinek a munkássága hagyhatott mély nyomot a színészben? A fesztiválokon nem túl jól fogadott alkotás sztorijáról az előzetes alatt olvashattok.

lost_river_poster_01_b.jpg

A szinopszis szerint a film egy sötét tündérmese a szeretetről, a családról, és a harcról a túlélésért. Lost River jóformán kihalt városában Billy (Christina Hendricks), a kétgyermekes, egyedülálló anya hátborzongató világgal kerül kapcsolatba, amikor megpróbálja megmenteni gyerekkori otthonát és egyben tartani a családját. Kamasz fia, Bones (Iain De Casestecker) felfedez egy rejtélyt a település eredetéről, ami felkelti a kíváncsiságát, és egy váratlan utazáshoz vezetve teszi próbára magát és szeretteit.

Címkék

trailer fantasy thriller noir warner poszter eva mendes poster ryan gosling christina hendricks saoirse ronan matt smith ben mendehlson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577139695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baldan8 2015.02.04. 14:22:53

Meg egy csipetnyi Malick.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.02.04. 15:14:02

Ez még mindig olyan, mint egy rossz art-sznob diákfilm.
De van benne Saoirse, szóval egyszer mindenképpen meglesem majd.

Winkie 2015.02.04. 16:08:38

Hatásokat érzek Nicolas Winding Refn, Richard Kelly, David Lynch, Alejandro Jodorowsky filmjeiből. Ezek alapján jöhet minden mennyiségben. Refn-től az Only God Forgives, Kelly-től a The Box ott van az az évben készült filmek közül a legjobbak között.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása