aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: you are not alone (2014) Bajtai András
2015. január 30. 10:30:00

Kategória: film 5 komment

Akik bírják a retro slashereket, azok semmiképpen se hagyják ki a You Are Not Alone előzetesét, nekem elég volt csak a trailer narrátorának nyolcvanas éveket idéző, mélyen dörmögő hangját meghallanom és máris felment a pulzusom a rám törő nosztalgiától. A rendező és társíró, Derek Mungor még 2012 nyarán szedte össze a szükséges pénzt, nyolcezer dollárt Kickstarteren, hogy leforgathassa belső nézetű horrorfilmjét, ami érezhetően a hetvenes-nyolcvanas évek klasszikusai előtt tiszteleg. Nem ez az első olyan horrorfilm egyébként, aminek létrejöttében fontos szerepet játszik a közösségi finanszírozás, hiszen az elmúlt hónapok két kiváló horrorfilmje, a Starry Eyes és a The Babadook is Kickstarter-projektként látta meg a napvilágot.

A történet biztosan nem lesz túlbonyolítva: a főiskolás Natalie (Krista Dzialoszynski) július 4-én a családját látogatja meg szülővárosában, ahol rövidesen egy maszkot viselő szociopata gyilkos kezdi el üldözni. Mindez kétségkívül nem hangzik túl eredetien, de az atmoszferikus előzetest látva azért még reménykedhetünk benne, hogy legalább olyan hangulatos stílusgyakorlat lesz ez is, mint Ti West 2009-es okkultista beütésű és suspense-ben tobzódó Az ördög háza című horrorfilmje.

you_are_not_alone_ver2_xlg.jpg

Címkék

horror trailer thriller poster derek mungor

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr717121545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.01.30. 10:33:53

Várjunk, csak. Most akkor nem csak a hősnő hanem mások (áldozatok?) és esetleg a gyilkos fejéből is követhetjük majd az eseményeket? Hogy is van ez?

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.01.30. 10:38:51

Nem tetszik a kamerabeállítás. Teljesen felesleges, sőt zavaró. Viszont örülök annak, ha valaki tiszteleg a nagyok előtt. Kellenek a slasher filmek, a minőségi slasher filmek. Ki vagyok már éhezve egy elsőosztályú alkotásra.

LasDen 2015.01.30. 11:13:05

Már azt hittem az Evangeliont mutatják be :O :(

Joe Doe 2015.01.30. 11:26:11

Gyakorlatilag ez olyan lesz mint a Frodós Maniac csak itt most nem a gyilkos, hanem az áldozat bőrébe bújunk.

Olifat 2015.01.30. 21:08:43

Nekem ez így elsőre nagyon "low budget" amatőrizmusnak tűnik, de ízlések és pofonok! :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása