aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: enter the dangerous mind (2013) Bajtai András
2015. január 28. 08:25:00

Kategória: film 1 komment

2013 tavaszán egyszer már bemutatták az SXSW filmfesztiválon az Enter The Dangerous Mindot, de az amerikai moziforgalmazásig mostanáig várnunk kellett: február elejétől kezdik majd vetíteni a tengerentúli mozik Youssef Delara és Victor Teran kellemesen vadnak tűnő pszichothrillerét. Az eredetileg Snap címre keresztelt film főhőse az antiszociális és gyerekkorában durván traumatizált Jim (Jake Hoffman), aki szabadidejében dubstep-mixeket készít, de kimozdulni már nem nagyon hajlandó, hiába próbálja erre rávenni szobatársa, Jake (Thomas Dekker). A sokak szemében vesztesnek tűnő Jim úgy érzi, végre esélye lehet a boldogságra, amikor egy menhelyen megismerkedik a gyönyörű Wendyvel (Nikki Reed), aki szintén szociális munkásként dolgozik ott. Bimbózó kapcsolatuk eleinte egészen jól alakul, mert mindketten szeretik a dubstepet és hasonló problémákkal küszködnek, ám rövidesen mégis rosszra fordulnak köztük a dolgok. Jim mélyen eltemetett emlékei elkezdenek a felszínre törni, miközben a hangok is egyre hangosabbá válnak a fejében, és nagyon úgy fest, hogy nem kerülheti el a totális őrületet.

A rendezőpárosnak nincsen semmiféle korábbi horrorfilmes tapasztalata, ám az bizakodásra ad okot, hogy azt nyilatkozták, miszerint a Taxisofőr és a Ragyogás inspirálta őket a leginkább, és habár az előzetes nem győzött meg teljes mértékben (talán pont a dubstep zene miatt?), azért kíváncsian várom ezt a filmet is, mint a The Lazarus Effectet (amit itthon is bemutatnak tavasszal A Lazarus hatás címen). 

enter_the_dangerous_mind.jpg

Címkék

horror trailer thriller poster

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577115755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.01.28. 08:37:16

Én sem lettem meggyőzve, pedig a dubstep bizonyos vonulatait nagyon is szeretem. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása