aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: x-men - apocalypse Németh Barna
2015. január 23. 11:13:00

Kategória: film 11 komment

Azt már korábban bejelentették, hogy a 2016 májusára datált, új X-Men címszereplő gonoszaként Oscar Isaac végzi majd a fő pusztítást, mellette pedig visszatér McAvoy, Fassbender, Lawrence és Hoult is (Hugh Jackman fellépését eddig még nem erősítették meg), de Bryan Singer azt ígérte, hogy a nyolcvanas években játszódó történetbe bekerülnek még más mutánsok fiatalkori verziói is. Így is lett.

A legnagyobb tolongás Küklopsz szerepéért volt, az utolsó körben Taron Egerton (Kingsman), Tye Sheridan (Mud, Joe) és Jamie Blackley (Ha maradnék) versenyzett egymással, amelyből aztán Sheridan került ki győztesen, úgyhogy ő lesz James Marsden ifjúkori megtestesülése. Halle Berry (alias Ciklon) húsz évvel korábbi kiadását is megtalálták a szereposztók Alexandra Shipp (Alvin és a mókusok 2.) személyében, de közben egy másik hölgy, Jean Grey is kapott egy fiatal változatot. Pár hete már felröppentek a pletykák, hogy Saoirse Ronannel és a Trónok harcában Sansa Starkként megismert Sophie Turnernel is készítettek próbafelvételeket, közülük végül a kitartó Stark lány lett a befutó.

x-men.jpg

Címkék

sophie turner x-men tye sheridan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr597100689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2015.01.23. 12:04:24

Turnernek olyan erős a brit akcentusa, hogy nem tudom menni fog-e neki az amerikai kiejtés, meg eléggé összeforrt Sansával, remélem nem lesz hátráltató tényező. Külsőre viszont hozza a karaktert, eredeti vörös. :)

Dinklage se volt rossz Trasknak, de ott is sokaknak egyből a GoT ugrott be.

A másik két színész tök ismeretlen, még bármi lehet, bár a Küklopsz elég jellegtelen.

Németh Barna 2015.01.23. 12:10:16

@geomayler: Nézd meg a Joe-t vagy a Mudot, Sheridan minden, csak nem jellegtelen. Egy piszok jó színész, remélem nem raga le itt, hogy a napszemüvegét emelgesse.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.01.23. 12:18:58

Elég tehetségtelen ez a Sophia, ráadásul ahogy nőiesedik, úgy lesz egyre kevésbé szép. De ez lehet, hogy csak az én véleményem.

Németh Barna 2015.01.23. 12:32:15

@Zalaba_Ferenc: Én sem tudom eldönteni, hogy Sansa vagy Turner az idegesítő :/

David S. 2015.01.23. 13:11:46

Tye Sheridan jó választás, a Vihart játszó csajt szerintem még sosem láttam semmiben, nem tudom ő milyen, viszont Sophie Turner nekem nem tűnik jó döntésnek. Lehet, hogy csak azért mert a félszeg Sansán kívül mást még nem nagyon láthattunk tőle. Amiért nekem Turner egyáltalán nem tetszik, az az, hogy ő nagyon emlékeztet Famke Janssenre, aki bár remek Jean volt, de örültem volna, ha ezúttal egy kicsit jobban visszakanyarodnak az eredeti képregényes Jean Grey felé. Nálam Elle Fanning lett volna a tökéletes befutó.

Gallion 2015.01.23. 13:38:38

@geomayler: "Külsőre viszont hozza a karaktert, eredeti vörös. :)"

Pedig nem az :) Szőke, csak a Trónok harca miatt kezdte festetni a haját. Igy néz(ett) ki az eredeti hajszínével:

winteriscoming.net/wp-content/uploads/2013/03/400px-Sophie_Turner_Sansa_Stark_audition.jpg

Hasonló a helyzet, mint Natalie Dormernél, aki annyi barnahajú karakter játszott már, hogy mindenki azt hiszi azaz eredeti hajszíne, pedig ő is szőke.

geomayler 2015.01.23. 13:43:50

@Németh Barna: ok, a Mudot meg akartam már nézni.

@Gallion: nem is tudtam, kösz.

_NMI_ 2015.01.24. 02:09:13

Jajj bárkit, csak Turnert ne! Az hagyján, hogy egyre csúnyább, de ő az egyik legtehetségtelenebb "színész" a Trónok Harcában. Borzalmas amit ott leművel, meg ugye az említett akcentus. Szabályosan a hányinger kerülget valahányszor feltűnik egy GoT részben, annyira kilóg a sorból a nyomorult. Saoirse Ronan jobb választás lett volna, ő nem csak könnyes szemmel tud hunyorogni.

Vektor- 2015.01.24. 11:54:44

Hogy legyen egy ellenvélemény is: a GoT-ban én egész tűrhetőnek találtam Turnert, a sorozatban részben az ő érdeme, hogy nem unom a Sansa-s jeleneteket, ellenben a könyvvel. Nem azt mondom, hogy ő a legnagyobb színésztehetség a világon, de egy X-Men filmben úgysem lesz túl nagy feladata. A legutóbbi X-Menben sem volt megírva egy normális női szerep se (beleértve Jennifer Lawrence-ét), kétlem, hogy Turnernek esélyt adnának egy rendesen felépített történetszállal a filmen belül, főleg mert az ő karakterével Singer az első trilógiában is sokat foglalkozott, szerintem nem akarja ismételni önmagát.

Gallion 2015.01.24. 12:26:19

@Vektor-: Turner szerintem is teljesen rendben van.

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2015.01.25. 14:38:42

@Gallion: Csatlakozom. Az Another Me is egész jó volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása