aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a blackhat premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2015. január 23. 20:00:00

Kategória: film 1 komment

Január 29-től Chris Hemsworth mindent meghekkel Michael Mann új (cyber)thrillerében, így gyorsan meghirdetem eme játékot, melynek keretében páros belépőket nyerhettek a film premier előtti vetítésére, mielőtt még ezt a posztot is meghe... Amerika Kapitány egy pö... Hé, mi folyik i... hülye Hulk, kapj el, ha bírsz... na, elég lesz már!

blackhat620.jpg

Válaszolj gyorsan az alábbi kérdésre!

Mit csinál egy hekker?

A) Számítógépeket tör fel.
B) Heccel, csak rosszul mondja.
C) Nem tudom, inkább pisztrángot kérek.

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2015. január 27-e, kedd délig! A tárgy legyen "Blackhat" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely január 28-án, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledd, ha Chris leül a géphez, akkor... Vasember? Haha, inkább pléhember... oké, inkább bontom a kapcsolatot.

poster_blackhat_hun.jpg

Címkék

jatek thriller michael mann chris hemsworth uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr267102505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdBoyWW · http://twitter.com/edboyww 2015.01.24. 00:44:49

D) Mindegyik válasz helytelen...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása