aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + poszter + van képünk hozzá: joker [wild card] (2015) Richter Géza
2015. január 19. 13:19:57

Kategória: film 2 komment

joker_01.jpg

Egy sima, egy fordított: az akciófilmes kötésmintában egy Liam Neeson-opuszt legalább egy Jason Statham által szállított csihi-puhi-orgiának illik követnie. A műfaj rajongói nem maradnak hosszú ideig betevő látnivaló nélkül, hiszen már ikszelhetik is be január 29-ét a naptárukban.

Ekkor kerül a magyar mozikba a hazai forgalmazásban kissé szerencsétlenül Joker címet kapó remake, aminek az a William Goldman – Maraton életre-halálra, A herceg menyasszonya, Butch Cassidy és a Sundance kölyök, stb. – jegyzi nem csupán a forgatókönyve alapjául szolgáló regény adaptálását, de annak megírását is. A szerző emellett az 1986-ban bemutatott, Burt Reynolds-ot felvonultató eredeti, A Las Vegasi zsaru kapcsán ugyanezt elmondhatja magáról.

joker_02.jpg

A patinás alapanyag tehát adott volt, a kérdés már csak annyi, Simon "Con Air" West mit tudott kihozni belőle egy össznépi fanyalgást kiváltó The Expendables - A feláldozhatók 2. után. A mestergyilkos, West és Statham előző közös munkájának előzetese többet ígért, mint amit a végtermék beváltott, meglátjuk, most mire jutott egymással színész és rendező a szerencsejáték-maffia-bosszú tengelyek mentén mozogva. A bűnfilm 18-as karikával fut, a szinkronról ebben a bejegyzésben olvashattok, Sofia Vergara feszít, Stanley Tucci parókája pedig borzalmas.

joker_03.jpg

joker_04.jpg

joker_05.jpg

joker_06.jpg

joker_07.jpg

joker_poster.jpg

Címkék

trailer remake poszter drama simon west action jason statham stanley tucci sofia vergara magyar poszter film kep crime movie poszter magyar trailer magyar filmkep magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr827088371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E900 2015.01.19. 14:10:54

Itt legalább lesznek normális bunyók nem mint a taken 3 ban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.20. 12:54:05

ej de sikerült magyar címet találni ismét...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása