aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: unfriended (2015) Zalaba_Ferenc
2015. január 14. 07:00:00

Kategória: film 5 komment

A bosszú Skype-on érkezik! Bármennyire is bárgyúnak tűnik ez a tagline, az Unfriended mégis valami hasonlót szállít: egy lányról egy évvel ezelőtt kompromittáló videó került fel az internetre, melyet övező közröhejt nem tudta elviselni, és öngyilkos lett. EGY ÉVVEL KÉSŐBB hat fiatal közös skype-olásra jelentkezik be, és ezt az alkalmat használja ki a lány szelleme(?), hogy a beszélgetésbe becsatlakozva egyenként álljon véres bosszút a halálát közvetve/közvetlenül okozó tinédzsereken.

Tulajdonképpen nem is bárgyú ez a premissza (ellenben az eredeti Cybernatural címmel, melyet szerencsére megváltoztattak a Universal okos marketingesei): egyrészt fillérekből realizálható, jó franchise-alap (lehet szemezgetni a failblogra felkerült kisebb-nagyobb alázásokból), és jól ráhúzta a mindennapok részévé vált közösségi médiára a talált felvételes/rejtett kamerás álrealizmust. Ettől persze a film még lehet bárgyú.

Címkék

horror skype trailer found footage

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr457072619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2015.01.14. 10:43:27

Szerintem nem tűnik rossznak, esti matinénak jó lesz.

SoZi · https://www.facebook.com/SosGraphicDepartment 2015.01.14. 13:26:23

Mondjuk az egy elég jó és ötletes koncepció lenne (megkockáztatom: eredeti ötlet), ha végig csak a desktopokon keresztül látnánk az eseményeket.

csgergo 2015.01.14. 15:38:13

@SoZi: A The Den és az Open Windows is ezzel a formulával dolgozik.

sidek 2015.01.14. 21:18:47

A leírás alapján a Smiley ugrott be, ami egy meglepő módon mellőzött film, pedig egész hangulatos és korrekt horror.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása