aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 52. hét) Takács Máté
2014. december 25. 10:15:00

Kategória: film 4 komment

A rekordszámú filmet nem hozó, de a tavalyi csúcshoz azért fel-felérő esztendő utolsó hetében még egyszer elmegy mindenki jól mozizni egyet. Ennek kiszolgálására verhetetlen gallok, életre kelő tárlatok, a sárkánylényekkel körülvett Julianne Moore és a még mindig a húsz évvel ezelőttihez hasonló körülmények között vergődő Hugh Grant is jelentkezik. Heti bemutatók.

seventh_son.png

  • Asterix: Az istenek otthona (Astérix: Le domaine des dieux). Sugallat: Cézár végleg lerendezné Asterix szakadárkodó falvát, s jelentkezik is a nagy ötlet: kolonizáció. Ez most rajzfilm. | 2D/3D, szinkronizált, 82p, 6+, InterCom.
  • Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka (Night at the Museum: Secret of the Tomb). Sír-bolt: Ben Stiller még egyet rohangászik a műtárgyakkal teli folyosókon (és vele rohangásznak a műtárgyak is), de ezúttal Londonban, és így már tök más. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 97p, 12+, InterCom.
  • A hetedik fiú (Seventh Son). Szellemzsaru 2.0: Fantázialényekkel teli regényadaptáció, amit pár évvel ezelőtt forgattak. Azóta Jeff Bridges már többször is volt fodrásznál. | 2D/3D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 102p, 16+, UIP.
  • Hogyan írjunk szerelmet (The Rewrite). Egy temetés: Forgatókönyvíró válságban, addig is tanítja. Hugh Grant mindent kihoz ebből az áldatlan állapotból, például Marisa Tomeit. | 2D, szinkronizált, 106p, 12+, Big Bang.
  • Parador Húngaro. Magyar megálló: Kolumbiai kolbászsütödében találkozik kivándorolt magyar és világjáró amerikai katona. Játékfilmnek is ideális alap lenne, de ez doku. | 2D, feliratos, 79p, 12+, Anjou Lafayette.
  • Shirley: A valóság látomásai (Shirley: Visions of Reality). Ecsetelés: Egy festő tizenhárom alkotása eleveníti meg egy nő történetét. | 2D, feliratos, 92p, 12+, Anjou Lafayette.
  • Újrahasznosított szerelem (Recycling Lily). Környezettudatosság: A Cirko kétségtelenül élen jár a szerelem szó címbeli újrahasznosításában - a Lily nem annyira ismert kifejezés mifelénk. | 2D, feliratos, 95p, 12+, Cirko.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

fantasy magyarfilm comedy animation hugh grant ben stiller intercom marisa tomei sequel asterix documentary romance julianne moore jeff bridges adaptation cirko film eurocinema children movie uip duna film big bang media anjou lafayette heti bemutatok french cinema 3D cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577009925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.12.25. 10:20:51

Plusz szerintem azt is érdemes megjegyezni, hogy egy rakás mozi már előjátssza a Hős6ost. Már csak azért is, mert nem túl fényes egyébként a felhozatal.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.12.25. 10:37:57

Továbbá a Büszkeség és bányászélet és a Sils Maria felhői is látható premier előtt. A kritikusok mindkettőt kedvelik.

Joe Doe 2014.12.25. 11:02:34

Ezek közül egyik se szóval inkább maradok otthon és megnézem a The Interview-t, ha már leszedtem...

isvean 2014.12.25. 23:03:36

már megörültem, hogy ennyiből csak futja majd egy óévi mozira... hát nem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása