aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: crimson peak (2015) Zalaba_Ferenc
2014. december 18. 20:00:00

Kategória: film 5 komment

Az utóbbi évek franchise-termékei és olcsó horrorkái után Guillermo del Torónak hála jövő októberben egy sztárokkal felvértezett, közepesen nagy költségvetésű gótikus horrorral köszönthetjük Halloweent. A Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska és Charlie Hunnam főszereplésével készült film (amelyre del Toro azt mondta, karrierjének legijesztőbb darabja) egy családi tragédia miatt darabokra hullott családról szól, egy szerelmi háromszögről és egy olyan házról szól, amely "lélegzik, vérzik és nem felejt". Cidri. Az alábbi, hangulatos képen a vörös hajkoronájától megszabadult (illetve azt feketére festett) Jessica Chastain látható.

crimson_peak.jpg

Címkék

horror guillermo del toro drama universal mia wasikowska jessica chastain charlie hunnam tom hiddleston film kep crimson peak

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr836995715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sidek 2014.12.18. 22:06:16

Aztán majd kapunk egy újabb gagyi Mamát. Túl sok a közös pont.

clive. 2014.12.19. 11:42:17

Csak akkor érdekel, ha Del Toro rendezi. Az utóbbi években túl sok filmet akartak eladni a nevével (mint producer, forgatókönyvíró, véleménymondó stb.) Ennek a marketingfogásnak a legrosszabb példája, ami Luc Bessonnal volt. Minden filmre ráírták óriás betűkkel a Luc Besson nevet, aminek ugye csak az volt az értelme, hátha a paraszt nem olvassa el, ki a rendező, csak annyit lát, "hoppá egy Luc Besson film" és elmegy abban a hitben, hogy egy Luc Besson átlal rendezett filmet fog látni. Ez van Tarantinoval is.

Vektor- 2014.12.21. 12:41:24

A tesztvetítésekről inkább rosszat hallani a filmmel kapcsolatban, de még messze a premier, addig kijavíthatják a hibáit az utómunkálatok során.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása