aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: a manieggs - egy kemény tojás bosszúja első előzetese Zalaba_Ferenc
2014. december 18. 08:25:00

Kategória: film 3 komment

Johnny-t, a keménytojást felültették, és igazságtalanul két hétre börtönbe zárták, amiért a rácsok mögül kikerülve bosszúhadjáratot indít mindenki ellen, akik ezt tették vele. A frissen szabadult elítélt nyomozása során segítségére siet barátja, Harry is. A páros a Kínai sárkány klánnal való összetűzéstől kezdve az illegális ketrecharcokon keresztül egészen a bankrablásig rendkívüli kalandokba keveredik.

Miklósy Zoltán író/rendező egész estés animációs filmje egy bosszúhadjárat története, amely nem csupán sajátos (tojás)figurái révén parodizálja ki a krimik és akciófilmek zsánerét, hanem filmes áthallásokkal és a műfaji elemek kiélezésével is, így egy egyszerre izgalmas, humoros és egyedi világot kialakítva. Az állami támogatás nélkül készült filmhez többek között Kőszegi Ákos, Csuja Imre, Csőre Gábor, Józsa Imre, Kerekes József és László Zsolt kölcsönözték hangjukat, világpremierje az idei Annecy-n volt, mi, magyarok a Cinfesten kóstolhattunk bele, hivatalos premierjére pedig 2015. február 19-én kerül sor - a Vertigo Média jóvoltából. Ez pediglen a film első előzetese, melyet nálunk tekinthettek meg elsőként.

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

magyarfilm animation csuja imre exkluziv crime movie cop movie vertigo media kerekes jozsef bogdanyi titanilla jozsa imre laszlo zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr556994037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butch2038 2014.12.18. 09:04:20

Egész estés magyar animáció magánpénzből? Riszpekt.

kettoharminc 2014.12.18. 10:54:12

Csak az a baj, hogy rettenetes és a rendezője nem viseli a kritikát :)

butch2038 2014.12.18. 15:10:19

Fenébe, pedig reménykedtem...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása