aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: pacific rim 2 (2017) Richter Géza
2014. december 09. 16:20:47

Kategória: film 2 komment

Ha már kaidzsukat emlegettünk, ejtsünk pár szót a jaegerek háza tájáról is! Guillermo del Toro a Tűzgyűrű folytatásának sztorijáról elárulta, hogy pár szörnymentes évvel az első rész után fog játszódni, ami nem sokáig marad így, mert az emberiségnek újra az óriásmonszták fenyegetésével kell szembenéznie. Az már korábban elhangzott, hogy a szereplők közül jó néhány nagyobb név csak a második epizód végén tűnik fel, dramaturgiailag előkészítve egy igazán epikus és gigantikus harmadik filmet. Viszont a rendező két olyan kedvencének visszatértére számíthatunk, akik megalkotása, a róluk való írás Hannibal Chau figurája mellett a legnagyobb élvezetet nyújtotta a számára az előző forgatás során: Charlie Day és Burn Gorman ismét Dr. Newt Geiszler és Dr. Hermann Gottlieb bőrébe bújhat.

pacific_rim.jpg

Del Toro az utóbbi időkben a Pacific Rimmel párhuzamosan egyebek között a DC kötelékébe tartozó Justice League Dark mozgóképes feldolgozásának "zöldutasításán" dolgozott, nemrég nyújtotta be a Dark Universe munkacímű projekt elkészült forgatókönyvét a Warnernek. Hiába no, az ember már csak ragaszkodik a mániáihoz, és a nem e világi kötődésű (anti)hősök, a sötétebb, komorabb hangvétel vitathatatlanul jól állnak a mexikói direktornak. Ő maga egyelőre a szkriptről annyit nyilatkozott, hogy nem gondolkodik nagyobb szabású univerzum-építésben, vagy más DC-filmekhez, -sorozatokhoz való kapcsolódásban. A tervezett szereplők közül konkrétan említette Swamp Thing, Etrigan, Deadman és Zatana nevét, de talán meglepő módon Constantine-ét nem.

Címkék

horror sci-fi guillermo del toro sci fi pacific rim warner action dc superhero disaster movie ron perlman dc comics monster movie idris elba constantine charlie hunnam charlie day filmhir burn gorman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr306969611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2014.12.09. 22:19:47

Lesz ott Constantine is idővel. Még ha a sorozat szép lassan meghal, a karakter szerintem kihagyhahatatlan. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása