aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van sztorink hozzá: the fantastic four (2015) Richter Géza
2014. december 04. 16:22:08

Kategória: film 5 komment

A 20th Century Fox nem kényezteti el a a Marvel képregény-univerzum legrégebbi szuperhőscsapatának rajongóit. Azt félretéve, hogy a jövőre moziba kerülő reboot bemutatójának dátumát nemrég júniusról augusztusra módosították, szinte alig csepeg infó a filmről, de ha mégis igen, az ortodox hívők szinte egyöntetűen hördülnek fel, legyen szó már az indulásnál a szereposztásról, vagy legutóbb a főgenya figurájának hátteréről. Bár a felállás ezúttal sem változott, az írás innentől SPOILERES lehet.

the_fantastic_four.jpg

A címszereplők közös selfie-je még augusztusban készült a forgatás befejeztével. Nem szerepel rajta a Dr. Doomot alakító Toby Kebbell, aki nemrég arról kottyantott el pár szót, hogy a karaktere, Victor Domashev egy antiszociális programozó. Aki alsó hangon nem veri az ülepét a földhöz örömében a hírtől, az elégedetlen lesz a most közzétett hivatalos szinopszissal is, de nem kell ahhoz elfogult elvárásokat támasztó fannek lenni, hogy soványkának hasson a pár mondat nem csupán a hossza, ám a tartalma tekintetében egyaránt. Eszerint négy fiatal kívülálló egy veszélyes alternatív univerzumba teleportál, ami a fizikai formájukat megdöbbentően módosítja. Életük visszavonhatatlanul megváltozik, a csapat tagjainak meg kell tanulniuk, hogy hasznosítsák ijesztő új képességeiket és működjenek együtt a Föld egy ellenséggé vált régi barát fenyegetésétől való megmentésében.

Mit is mondhatnék? Meh.

Címkék

fox sci-fi comics marvel sci fi superhero fantastic four jamie bell filmhir josh trank miles teller

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr276957215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelemen12 2014.12.04. 16:43:05

Meh? Jobb hír nem is lehetne annál, hogy az ultimate ff4 alapjaira építkezik. Bár több ultimate-szorit hasznosítanána...!

Richter Géza 2014.12.04. 18:18:04

@kelemen12: a meh nem az ultimate ff4-nek szól, hanem annak, h ez a lepkefingnyi összefoglaló bármelyik négyes-sztoriról kijöhetett volna, annyira semmitmondó.

ocse1917 2014.12.05. 08:56:15

A két testvér úgy hasonlít egymásra, mint két tojás...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.08. 11:50:07

@ocse1917: igen, mint egy galamb és egy strucctojás. ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása