aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the interview (2014) Zalaba_Ferenc
2014. november 25. 14:15:00

Kategória: film 2 komment

Evan Goldberg és Seth Rogen új filmjében James Franco egy menő tévés műsorvezetőt alakít, akit producerével (Seth Rogen) együtt meghívnak Észak-Koreába, hogy elbeszélgessen Kim Dzsong Unnal, az FBI pedig úgy gondolja, ha már ott vannak, akkor akár ki is nyírhatnák. Csak egy a bibi, Kim Dzsong Un nem is olyan rossz arc, mint gondolnánk. Igen, én is röhögök, miközben ezeket a sorokat írom... Íme az új (egyben utolsó) trailer a filmhez. Magyar bemutató? Nos, az Itt a vége után talán nem sietik el, habár ez a film inkább szólíthat meg szélesebb közönséget, mint az a belterjes szatírkodós szatíra, nem?

Címkék

trailer comedy seth rogen james franco

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr36931797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OneBoy FromBrasil 2014.11.25. 16:39:48

" te Katy Perry-t hallgatsz?...imádom" :)
jó lesz.

James Franco meg kicsit olyan nekem, mint Woody Harrelson, majd közel az ötvenhez érik be és akkor lesz elismert színész, csak bírja addig a tudatmódosítókkal...

cyd 2014.11.25. 19:36:34

Tudom az én anyámat, de az az FBI az CIA :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása