aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: billy boyd - the last goodbye Németh Barna
2014. november 21. 21:29:00

Kategória: zene 2 komment

A hobbit utolsó fejezetéhez készült betétdal egy pillanatig nem lóg ki a Középfölde-kalandok nótái közül, szóval egy percig sem volt meglepő, hogy ez is pont olyan, mint egy tábortűz körüli (ál)filozofálgatás egy jókora tivornya után. Kár, hogy a hozzá készült zenei videóba beleerőltették a dalt előadó hobbitka stúdiójeleneteit, mert így még hamisabb ez a bágyadt "monumentalitás". Ám aki még ma is szép emlékekkel gondol Enya sok évvel ezelőtti kókadozására, az Boyd manírjait is bírni fogja.

Címkék

soundtrack the hobbit billy boyd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr726922331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nortonp 2014.11.21. 22:09:48

bágyadt hamis monumentalitás...ez tényleg szép lezárása és búcsúja a sorozatnak, mondom úgy, hogy egyáltalán nem vagyok elvakult rajongó, csak szeretem őket nézni. jópofán bezárja a kört, a forgatási jelenetekkel, a stúdiózással, mindennel együtt, kedves gesztus a rajongóknak, nem kell emiatt szenvedni.

Kovács Erzsébet 2014.11.23. 21:17:50

Nem volna ezzel semmi baj (a forgatási jelenetek különösen aranyosak), ha maga a dal nem lenne lagymatag. Nevezett hobbit többi filmzene-szerzeménye minőségibb volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása