aeon flux

ready for the action now, danger boy?

scorsese az aztékok ellen Németh Barna
2014. november 19. 11:00:00

Kategória: tv 4 komment

Egy újabb nagyszabású, történelmi produkció előkészületi munkálatai kaptak zöld utat tegnap: az HBO égisze alatt készülhet el a nagy spanyol hódító, Hernán (vagy Fernando) Cortés története, és vele együtt a nagy Azték birodalom bukását bemutató tévésorozat, melynek a Lángoló Mississippit is jegyző Chris Gerolmo írja a forgatókönyvét, a rendezői székben pedig Martin Scorsese foglal majd helyet. Gerolmo és Scorsese producerként is közreműködik majd a projektben, kiegészülve a főszerep felé is kacsintgató Benicio del Toróval.

A történet vázát a jól ismert történelmi események adják, az előzetes értesülések szerint három fő karakter szemszögéből bemutatva a spanyolok amerikai térhódítását. Cortés mellett egy indián lány, Malinche kap majd fontos szerepet, aki nagyban hozzájárult a hódítás sikeréhez, valamint Montezuma, az aztékok vezetője, akit eleinte még baráti viszony fűzött későbbi leigázójához. A szereposztásról vagy a premier dátumáról még nincs információnk, de az biztos, hogy a Cortés csak a másik HBO-s Scorsese-sorozat, a '70-es évek zenei színterén játszódó, egyelőre cím nélküli széria után kerül a műsorba, amely egy újabb közös munka lesz a Gengszterkorzó mögött is álló Terence Winterrel (és persze Mick Jaggerrel).

Spanish and Aztecs.jpg

 

Címkék

hbo tv show martin scorsese benicio del toro tv sorozat tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr466915337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.11.19. 11:12:45

Hát igen, közben a moziba meg újabb szuperhősfilmeket jelentenek be...

orion128 2014.11.19. 11:13:52

Ha jól emlékszem nem új keletű a sorozat ötlete és egy időben Ron Howard neve fémjelezte a projektet. Kb. két éve hallottam róla, de eddig nem igazán jött több infó és azt hittem elhalt a projekt.
De most piszkosul örülök, mert a konkvisztádoros téma igazán szívem csücske, és ezt leszámítva is ez az egyik legjobb, legérdekesebb történelmi pillanat, ami mozgóképre kívánkozik.

Andrews 2014.11.19. 11:23:17

Durva, Scorsese ebben a 2 sorozatban is közreműködik és még ott van a Viharsziget előzmény sorozat is! :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.19. 12:14:02

jó hír, kell vmi hbo így a gengszterkorzó utánra is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása