aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a john wick premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. november 07. 17:00:00

Kategória: film 1 komment

Keanu Reeves visszatért. Jó nagy robaj közepette. Ő játssza John Wicket, az egykori bérgyilkost, akivel az orosz maffia nem a megfelelő időben és módon húz ujjat, és mire kimondhatnák azt, hogy "szábáká", már földbe is gyalulta őket egy egyszemélyes hadsereg. Az utóbbi évek egy legfrissítőbb akciófilmje november 13-án robban be a magyar mozikba, a MoziComnak és blogunknak hála viszont már premier előtt is megnézheted azt.

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

Milyen származású Keanu Reeves?

A) japán-ausztrál
B) angol-kínai-hawaii
C) dél-afrikai-francia

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. november 11-e, kedd délig! A tárgy legyen "John Wick" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely november 12-e, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, Keanu Reeves kutyáját bántani tilos!

poster_johnwick_hun_final.jpg

Címkék

jatek keanu reeves action intercom willem dafoe

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr416875533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása