aeon flux

ready for the action now, danger boy?

zombik! zombik mindenütt! Németh Barna
2014. október 12. 12:28:00

Kategória: tv 4 komment

Már beszéltünk róla, hogy mennyire jövedelmező tud lenni az egyre virágzóbb zombi-biznisz, így hát nem csoda, hogy a legnagyobb szeletet elhappoló The Walking Dead mellett mások is próbálják felcsipegetni a morzsákat. Jelentkezők persze eddig is voltak, de idén indult csak be igazán a nagyüzem. A SyFy csatornán bemutatott Z Nationbe már belekóstolhattunk pár rész erejéig, sőt már a zombifilmet forgató kisvárosról szóló reality, az egyébként mókás Town of the Living Dead is adásba került ugyanezen a csatornán, de a java még hátravan. Jövőre érkezik a DC-kötelékeiből való iZombie és a The Walking Dead társsorozata, viszont a legújabb kihívó olyan helyről érkezett, amire a legvadabb álmainkban sem gondoltunk volna. 

Nem kertelek tovább, az Animal Planet lesz az, ami felteszi az i-re a pontot 2016-ban. Ekkorra készül el ugyanis a The Other Dead címen futó sorozat, amelyben egy Katrina-hurrikánhoz hasonló erejű vihar során változik vérszomjas zombivá Luisiana állam állatvilágának apraja-nagyja, hogy aztán megkezdjék hadjáratukat az emberiség ellen. A sorozat mögött a Gears of War alkotója, az egyébként sem a DC, sem a Marvel berkeiben nem ismeretlen Joshua Ortega és Digger Mesch áll majd. A filmsorozat alapjául szolgáló képregény főbb karakterei közül - leszámítva persze a zombivá vált kolibrit, mosómedvét, szarvast és másokat - egy testvérpár játssza a legnagyobb szerepet (a tízéves, súlyos betegségből kigyógyult Tommy és a death metal bandatag báty, Azrael), de fontos szerep jut Azrael barátnőjének a puerto ricói boszorkánynak, egy rasszista ex-katonának és magának Barack Obamának is. 

Íme egy borító, az "elolvasom" után pedig további vérbő képek várnak rátok.

other dead.jpg

dead1.jpg

dead2.jpg

dead4.jpg

Címkék

horror comics animal planet barack obama zombiemovie tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr506783609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2014.10.12. 12:39:29

Nem látom a középutat, ebből vagy valami óriási kult lesz vagy óriási zakó. Mindenesetre én már rajongok :)

dgLaci 2014.10.12. 14:07:47

1. reakcióm az, hogy "há' ba*meg" :D
2. az, hogy nézős lesz :D

Ik4r0s 2014.10.12. 15:25:20

Tuti nézős. Beteg egy ötlet, de tetszik.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása