aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: trent reznor & atticus ross - gone girl ost (2014) Zalaba_Ferenc
2014. szeptember 25. 17:15:00

Kategória: zene film Szólj hozzá!

Atticus Ross 9 éve dolgozik együtt Trent Reznorral, egészen pontosan a Nine Inch Nails With_Teeth névre hallgató albuma óta, és a közös munka olyan jól feküdt nekik (Reznor bevallása szerint Ross az, aki befejezi a számokat, ha ő már nem bírja ideggel, és tombolva elhagyja a stúdiót), hogy David Fincher hívószavára hallgatva közös filmzeneszerzésre adták a fejüket, amely mindjárt hozott is nekik egy Oscar-díjat (a Social Network - A közösségi hálóért), és A tetovált lány után sorban a Holtodiglan a harmadik Fincher-film, melynek a páros írta a zenéjét - a tőlük megszokott módon főleg elektronikára hagyatkozva. Az NPR jóvoltából most meghallgathatjátok az egészet. Klikk a képre!

gonegirl_soundtrack.jpg

Címkék

soundtrack ambient thriller hallgatnivalo ben affleck drama electronic david fincher romance trent reznor tyler perry rosamund pike

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr576731635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása