aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a védelmező premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. szeptember 19. 10:15:00

Kategória: film 3 komment

Denzel Washingtonnal még akkor sem érdemes ujjat húzni, ha egy barkácsáruház árufeltöltőjét alakítja, mert még ki talál róla derülni, hogy valójában visszavonult titkosügynök, aki két klasszikus elolvasása közben komplett bűnszervezeteket likvidál. Ezúttal az orosz maffiával kerül szembe, és lesz nemulass: szeptember 25-től a mozikban. Három szerencsés azonban már korábban megcsodálhatja a Denzel-féle cirkumveniálási technikákat,  a MoziCom és blogunk jóvoltából most ugyanis belépőt nyerhettek A védelmező premier előtti előadására.

theequalizer620.jpg

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre.

Antoine Fuqua rendező már korábban is dolgozott Denzel Washingtonnal. Melyik filmen?

A) Tűzben edzett férfi
B) Kiképzés
C) Éli könyve

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. szeptember 23-a, kedd éjfélig! A tárgy legyen "A védelmező" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely szeptember 24-e, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, ha Denzel az órájára néz, akkor futás!

poster_theequalizer620.jpg

Címkék

jatek thriller denzel washington action intercom antoine fuqua

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr896711015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NewInsights 2014.09.19. 11:54:33

Ohh, Kálid Artúr, valamiért Galambot vártam, bár Denzel utóbbi filmjeit nézve végig Kálid volt a hangja. Minden esetre jónak ígérkezik!

isvaen 2014.09.19. 13:51:42

az is játszhat, aki (facse híján) nem puffant lájkot?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása