aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: modern család - 6.évad [modern family: season 6] (2014) Németh Barna
2014. szeptember 13. 10:40:00

Kategória: tv 4 komment

Oké, nem ők a legnézettebbek, de piszok népszerűek. Meg különben is, zsinórban öt Emmy után hogyan lehet hazardírozni? A poszter tanúsága szerint mégis egy lapra tesz fel mindent a szeptember 24-én induló újabb évad, amelyben Cam mindent megtesz majd, hogy ne érjenek véget a mézeshetek, miközben a nyári (jótékonysági) munkából hazatérő Alex alaposan megkavarja a Dunphy-család életét, Gloria pedig végső elhatározásra jut: ha Jay nem foglalkozik a megjelenésével, akkor ő sem fog. De ez még nem minden, hiszen újabb karakterekkel is bővül majd az új szezon: jön az Emmy- és Tony-nyertes Tyne Daly, aki Lily lehetetlen tanárát alakítja majd, Steve Zahn és Andrea Anders pedig a szomszédba költözve keseríti meg Phil és Claire életét.

modern-family.jpg

Címkék

modern family tv poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr886694197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.13. 11:52:15

nem rossz, ez a sori még mindig jó!

Atkakukac1989 2014.09.13. 11:56:42

a háttérben az a kutyás kép telitalálat!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.09.13. 13:53:08

Az első három évad zseniális, és ugyan a negyedikben már voltak megbicsaklások, de még mindig jó a színvonal, viszont nagyon szomorú vagyok, hogy az ötödik már csak DVD-n jelenik meg világszerte.

freddyD 2014.09.13. 16:46:42

Az a büdös nagy igazság, hogy ez a sorozat is nagyon kezdett kifulladni. Az első 3 évad nagyon meggyőző volt, sziporkáztak a frissességtől, jók a karakterek, végre valami nézhető sitcom.
Negyedik még mindig korrekt volt, a legutóbbi viszont már inkább nem tetszett, mint tetszett.

Sajnos itt is előjött az az általános baj, hogy ha a gyerekek felnőnek, nem nagyon tudnak velük már mit kezdeni. Illetve egyre izzadtságszagúbb az a sablon történet kaptafa, hogy hirtelen előjönnek valamely szereplő akármilyen tulajdonságával (amire eddig sosem volt utalás) és erre ráhúznak egy sztorit. Újra meg újra. Illetve a Cam/Mitchell ripacskodás már az esküvő kapcsán bőven átment a nem viccesbe.

Az az ausztrál epizód meg egyenesen a mélypont volt. Gondolom nem keveset perkált le az ausztrál idegenforgalmi hivatal ezért

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása