aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: still alice (2014) Németh Barna
2014. szeptember 13. 09:28:00

Kategória: film 3 komment

Hiába a Cannes-i díj, az amerikai forgalmazó úgy döntött, nem éri meg nekik, hogy Julianne Moore Oscarjáért kampányoljanak a Térkép a csillagokhoz kapcsán. A megváltást a Sony hozhatja meg az eddig négyszer vesztes színésznőnek. A torontói premier után pillanatok alatt szárnyra kapott a szóbeszéd, hogy az Alzheimer-kórban szenvedő irodalomprofesszor karaktere visszarepítheti Moore-t a versenybe, és mivel a stúdió híján van a lehetséges színésznői jelölteknek (Whiplash, Foxcatcher, Mr. Turner), valószínűleg adnak majd egy kis hátszelet a Still Alice-nek, amelybe most bele is nézhetünk egy rövidke jelenet erejéig.

Címkék

julianne moore kristen stewart filmklip

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr496694003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baleus 2014.09.13. 10:01:57

Érdekes, hogy a külföldi színészek halálhírét azonnal kirakjátok, majd azt teljesen "összeomolva" kommentálják többen is.

Tegnap meghalt Sztankay István. Nyugodjon békében.

Jester. 2014.09.13. 19:55:16

Ha valakit jelölnek Oscarra, már nem lehet "vesztes". Jó, a jelöltekre kevésbé emlékszünk, de azért mégiscsak bekerülnek a legjobb ötbe.

Németh Barna 2014.09.13. 22:36:20

@Jester.: De ő szerintem határozottan vesztes. Sokkal jobb volt a Távol a mennyországonban mint Nicole Kidman az Órákban, a Boogie Nights-ban pedig klasszisokkal jobb volt, mint Kim Basinger a Szigorúan bizalmasban (pedig ő is jó volt).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása