aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: star wars - episode VII (2015) Richter Géza
2014. szeptember 10. 13:23:20

Kategória: film 7 komment

A számtalan szóbeszéd után végre valami kézzelfogható. Igazak lehetnek a híresztelések, miszerint J.J. Abrams stábja a Greenham légibázison forgat az Egyesült Királyságban. Az alábbi felvételeket egy a környékén működő repülésoktató iskolának köszönhetjük. A felsőn talán rakétasilókból alakítanak ki hangárajtókat, bár ez a kép elég semmitmondó. A lapozás után viszont szemmel láthatóan két – valójában másfél – ikonikus űrhajónak örvendhetünk. Már csak az a kérdés marad megválaszolatlan, hogy ez vajon melyik fele Solo szeretett járgányának: a Millennium vagy a Falcon? Emellett szerintem nem biztos, hogy a másik egy X-szárnyú, mivel azok felülről nem ikerágyúknak tűnnek.

UPDATE: Frissült a bejegyzés az egyik két feltételezett "hangárajtó" közelijével, de ezek igazából tényleg csak vájtszeműeknek való érdekességek.

UPDATE 2: A közösségi média különféle felületein jelmezben lődörgő alakok, egy jármű és a terep fényképei, valamint drónokkal a forgatási helyszínről készített videók jelentek meg. A vérnyomásunk tartós felnyomásához azért ez még harmatgyenge.

UPDATE 3: Na ez már döfi! Szerencsére elkiabáltuk. Íme néhány fotó az űrhajókról.

sw_silo.jpg

sw_millennium_falcon.jpg

sw_silo_2.jpg

sw_silo_3.jpg

sw_jelmez_01.jpg

sw_jelmez_02.jpg

sw_jelmez_03.jpg

sw_forgatas.jpg

 

sw_forgatas_2.jpg

sw_forgatas_3.jpg

sw_forgatas_4.jpg

sw_forgatas_5.jpg

sw_forgatas_6.jpg

sw_forgatas_7.jpg

Címkék

harrison ford star wars sci-fi disney fantasy sci fi max von sydow sequel carrie fisher jj abrams mark hamill oscar isaac andy serkis john boyega adam driver film kep film kep lesi filmkep filmkep lesi gwendoline christie domnhall gleeson lupita nyongo daisy ridley

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr606685795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lamaskitfi 2014.09.10. 15:28:51

nekem az 1 z95 headhunternek néz ki

Richter Géza 2014.09.10. 15:58:33

@lamaskitfi: egyetértek, azért lepett meg, h mindenhol X-szárnyúként emlegetik.

Cucuminator 2014.09.10. 16:14:30

@Richter Géza: Szerintem meg valami űrhajó.

vargatom 2014.09.11. 00:04:34

Azt hittem már mindenki tudja, hogy X-wing mark II lesz a filmben, amivel lényegében McQuarrie eredeti designját követik...

i1.wp.com/www.heyuguys.com/images/2014/07/Ralph-McQuarrie-X-Wing.jpg

www.highsnobiety.com/files/2014/07/j-j-abrams-unveils-star-wars-episode-vii-x-wing-starfighter-01.jpg

A Z-95 már az első trilógia idején is egy elavult, veterán gép volt, ez a film meg ugye 30 évvel később játszódik, nem sok értelme lenne ezt kiemelni.

Viszont ugyanennyi idő alatt egy új X-wing is már kellően lestrapált lehet, és mégis újabb, letisztultabb, kecsesebb megjelenésű. A fenti képen is tök jól látszik, hogy két-két ágyú van a szárnyak végén, és a kerek hajtóműblokkon is van alul-felül fúvóka vagy mi, és szét is tudnak nyílni a szárnyak.

Na meg ugye a kiszivárgott rohamosztagos sisakok is az originál designt idézik annak minden már említett jó tulajdonságával.

Szerintem piszok zseniális ötlet volt, és részben emiatt is vagyok bizakodó a filmmel kapcsolatban :)

Már csak az eredeti Vader designt kell bedobni, és szanaszét fog ájulni mindenki...
www.df.lth.se/~ola/Starwars/StarWars/images/starwars2.jpg

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása