aeon flux

ready for the action now, danger boy?

újra együtt a jóbarátnők Németh Barna
2014. augusztus 28. 09:16:00

Kategória: tv 15 komment

Szeptemberben lesz húsz éve, hogy útjára indult minden idők egyik legsikeresebb, máig népszerű sitcomja, a Jóbarátok. Ennek tiszteletére rengeteg speciális esemény készülődik a Warner háza táján, például két hét múlva nyílik New York-ban a Central Perk pontos mása, ahol a sorozatbéli Gunther (James Michael Tyler) szolgálja majd fel a betérő rajongók kávéját. Jimmy Kimmel viszont már tegnap elkezdte az ünneplést, amikor a show-műsorában vendégeskedő Jennifer Aniston kezébe nyomott egy Jóbarátok forgatókönyvet, majd megjelent a színen a jól ismert konyha, ahova hamarosan betoppant Courtney Cox és Lisa Kudrow is. Íme a nagy találkozás...

Címkék

jennifer aniston courtney cox jobaratok lisa kudrow jimmy kimmel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr266643757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.28. 11:51:21

@Adam Van Helsing: igen, szarul eshet neki, hogy egy 20+os "karrier" alatt nincs többe említésre méltó filmje se semmije.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.28. 12:29:13

Ugyan már. Csak rájátszott a dologra. És nincs említésre méltó filmje? Tavaly gyakorlatilag hónapokon át csak arról beszéltek az emberek, hogy milyen jól néz ki a Millerékben (ami egyébként bazi nagy siker lett).

Engem sokkal jobban aggasztott Courtney Cox szája, illetve az a nyílás, ami a szája helyén volt.

Németh Barna 2014.08.28. 13:00:46

@Adam Van Helsing: Szerintem nagyon Racheles volt :) Neki ez a dolga, amíg évente abból van 7-8 számjegyű bevétele, hogy ő Rachel, addig Rachel marad. Jerry Seinfeld sem nagyon kapálózik más után, mikor a show-ja (akárcsak a Jóbarátok) még sok év múlva is tízmilliókat keres.

Atkakukac1989 2014.08.28. 15:26:04

Nem tudom, de van egy nagy hiányérzetem azzal kapcsolatban, hogy pár évvel ezelőtt jönnie kellett volna egy Jóbarátok mozifilmnek. (Persze akkor eszembe jut, hogy lehet jó ez így, hogy nincs, mert a Szex és New 1-2 is csak kínos pillanatokat hozott).

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.28. 15:40:42

@Zalaba_Ferenc: ne haragudj, de ez megalol.

" És nincs említésre méltó filmje? Tavaly gyakorlatilag hónapokon át csak arról beszéltek az emberek, hogy milyen jól néz ki a Millerékben (ami egyébként bazi nagy siker lett)."

Nem arról szólt, hogy milyen jól játszik, hanem, hogy milyen jól néz ki. ;)

Így ezt a mondatot te se gondolhattad érvnek.

Egyébként pedig ha arról beszélnek, hogy rachel green milyen jól néz ki 20 évvel a friends után az is azt igazolja, hogy nem volt más.;)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.28. 17:21:29

@doggfather: Hollywoodban azért nem csak olyan színészek... színészsztárok mozognak, akik arra törekednek, hogy kizárólag (vagy egyáltalán) olyan filmekben szerepeljenek, melyekre még 50 év múlva is emlékezni fogunk, különben az egész iparág szórakoztató mivoltát megette volna a fene. Az pedig igenis teljesítmény, hogy valaki 20 év után is ott van a hollywoodi élvonalban, a filmjeire mennek az emberek, és ez az illető történetesen nő.

Nem tartom nagy színésznőnek Jennifer Anistont, de nagy sztárnak annál inkább.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.29. 10:03:05

@Zalaba_Ferenc: egy szóval nem mondtam, hogy ne lenne nagy sztár, csak azt jegyeztem meg, hogy ezt a sztárságot egy azaz egy darab sorozattal érte el, és ki is fújt a karrierje gyakorlatilag.

" Az pedig igenis teljesítmény, hogy valaki 20 év után is ott van a hollywoodi élvonalban"

Azért az élvonaltól nagyon messze van ő.

", a filmjeire mennek az emberek, és ez az illető történetesen nő."

Nehezen tudom elképzelni azt a szituációt, hogy állnak a pénztárnál, és egyszer csak valaki felkiált, hogy te figyi, ebben JA játszik ezt a filmet nézzük meg feltétlenül..

exilis 2014.08.30. 12:34:59

@doggfather: Attól függ hogy méred az élvonalat.

A legtöbbet kereső színésznők között van, tavaly a harmadik volt, 31 millió bezsebelt dollárral, de évek óta ott sertepertél a top 5-ben. Ha ez nem az élvonal, akkor mi?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.30. 14:18:57

@totorohun: de díjak, jelölések nem fenyegetik, ugye?! Se komolyak, se kevésbé komolyak. ;)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.30. 14:40:46

@doggfather: "egy szóval nem mondtam, hogy ne lenne nagy sztár, csak azt jegyeztem meg, hogy ezt a sztárságot egy azaz egy darab sorozattal érte el, és ki is fújt a karrierje gyakorlatilag."

Ez nem igaz. Nézd meg, hány filmben játszott főszerepet, és ezek közül hány hozott 100 millió felett:
www.boxofficemojo.com/people/chart/?view=Actor&id=jenniferaniston.htm
A Jóbarátoknak köszönhetően futott be, de ugyanúgy eltűnhetett volna, mint a másik öt jóbarát, magyarán nagyon is van Jóbarátok utáni karrierje.

"Azért az élvonaltól nagyon messze van ő."

Nézd meg még egyszer a fenti linket: abban a zsánerben, amiben ő mozog, kevés népszerűbb színésznő van. És ami még fontosabb: kevés biztosabb befektetés.

"Nehezen tudom elképzelni azt a szituációt, hogy állnak a pénztárnál, és egyszer csak valaki felkiált, hogy te figyi, ebben JA játszik ezt a filmet nézzük meg feltétlenül.."

Pedig hidd el, ez pontosan így szokott történni. :)

Németh Barna 2014.08.30. 15:39:53

@Zalaba_Ferenc: Azért azt nem mondanám, hogy a másik öt mind eltűnt volna. Maradtak a tévénél és elég jól megy nekik. Cox sorozata hat évadot megélt, ami elég szép. Kudrow pedig közben megcsinálta egy all time kedvencemet (Visszatérés), ami hamarosan folytatódik, és akkor még ott van neki az évek óta futó Web Therapy. LeBlanc azóta már túl van három Emmy- és három Golden Globe-jelölésen (egyet nyert is), és az Episodes elég jó cucc. Perry-nek ott volt a szintén kiváló Studio 60, most pedig jön a Furcsa pár. Egyedül Schwimmer szakadt ki ebből az egészből.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.31. 14:57:29

@Németh Barna: de ő meg állítólag színházban sikeres. És Anniston?! ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása