aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a mozikban (2014. 35. hét) Takács Máté
2014. augusztus 28. 08:50:00

Kategória: film 4 komment

Animált és túlkoros akcióhősök mellett erősen polarizált életkort igénylő darabok búcsúztatják a nyarat. A nagyon kicsik magyar mesefilmmel, a nagyon felnőttek kémfilmmel és történelmi drámával állhatnak ellent a blockbustereknek. Heti bemutatók.

most_wanted_man.png

  • Bogyó és Babóca 3.: Játszótársak. Gyereki: Bartos Erika teremtményei, vagyis a rajzolt csigabiga-katicácska páros újabb mesekörre hívják a legkisebbeket. | 2D, magyar nyelvű, 70p, KN, KEDD Animációs Stúdió.
  • Expendables - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3). Utolsó vér: Sylvester Stallone már rég nem elsőáldozó, de most legalább annyira bízza magát tejfelesszájúakra, mint vén kecskékre. A káposzta így megmarad, de negyedik bevetés nem lesz belőle. | 2D, szinkronizált/feliratos, 126p, 16+, ProVideo.
  • Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles). Sok veszély közt a helyét megállja: A négy páncélos csőlakónak A megtisztulás éjszakája: Anarchia producere és A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet rendezője adott dimenziót, Megan Fox feneke pedig mélységet. | 2D/3D/IMAX3D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 102p, 12+, UIP-Duna Film.
  • Az utolsó éjszaka Párizsban (Diplomatie). Az utolsó tank Párizsban: A divat (egyik) és fény európai fővárosa talán nem is lenne a divat (egyik) és fény európai fővárosa manapság, ha egy történelmi éjszakán máshogy fordul két ember párbeszéde. A bádogdob és a Palmetto rendezőjétől. | 2D, feliratos, 88p, 12+, Mozinet.
  • Az üldözött (A Most Wanted Man). Németország ház: Európai ébrenlét a 9/11 utáni időkben, amikor nem csak a bevándorlókban nem bíznak az ügynökségek, hanem az ügynökségekben sem bíznak az ügynökségek. Philip Seymour Hoffman kémlel és kémkedik, s közben szívja a cigit. | 2D, feliratos, 122p, 12+, Forum Hungary.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

magyarfilm animation mozinet forum hungary drama action stallone sequel philip seymour hoffman adaptation teenage mutant ninja turtles the expendables provideo eurocinema spy movie children movie uip duna film heti bemutatok 3D cinema john le carre

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr996643715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.08.28. 09:03:18

Az üldözöttet a témája és a színészek miatt szívesen megnézném, de Anton Corbijn előző rendezése (Az amerikai) számomra annyira dögletesen unalmas és öncélú volt, hogy félek ebből is ugyanaz lesz.

iopi 2014.08.28. 10:06:40

A feláldozhatókat!

zsóka_eszter 2014.08.29. 07:58:51

@Lazók György: a Control viszont jó volt, én csípem Corbijn-t, kap egy esélyt, noha az általad említett filmhez ugyanazt tudom hozzáfűzni, amit te... de hát PSH, szóval nanáhogy

-creeper- 2014.08.29. 09:11:11

Jesszusom, a Palmetto! Micsoda elfeledett film lett!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása