aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the hateful eight (2015) Richter Géza
2014. augusztus 22. 10:32:57

Kategória: film 1 komment

Az ismert okok miatt csak teaser és animáció; ezzel pedig gyakorlatilag megválasztunk minden eddig felmerült, lényegesebb kérdést. Az már más tészta, hogy az egész online bojkottról szóló hajcihő végtelenül naív avagy nagyon is dörzsölt hozzáállást takar, de a Sin City - Ölni tudnál érte premierje után azonnal elárasztották a netet a beszámolók az előzetesről: először szöveges leírások jöttek, majd felkerült a lesi mozgókép. Mindez persze folyamatos spekulációval jár együtt a szereplőgárda összetételéről – lásd: J Law vagy J-Law vagy JLaw vagy J.Law –, de az ügybozgó rajongók kikeresték a felcsendülő kísérőzene két dalát (egyik és másik), illetve lehet kombinálni, hogy végül hogy kell majd a film címét írni. Abban biztosak lehetünk, hogy ezek csupán az első fodrocskák a bemutatóig tartó marketingcunami hullámain.

the_h8ful_eight.jpg

Címkék

western trailer teaser tarantino ennio morricone kurt russell samuel l jackson zoe bell quentin tarantino tim roth michael madsen bruce dern jennifer jason leigh channing tatum weinstein demian bichir walton goggins hateful eight the hateful eight

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr946625259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Erzsébet 2014.08.22. 14:56:34

Ez ám a kísérőzenekombináció! Felér egy disszertáció tézismondatával a vadnyugat mai örökségéről.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása