aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: a merry friggin' christmas (2014) Németh Barna
2014. augusztus 14. 18:59:00

Kategória: film 2 komment

A világ még mindig gyászolja napjaink egyik legjobb komikusát, úgyhogy talán nem volt szerencsés a forgalmazó időzítése, hogy pont most tegye közzé Robin Williams egyik bemutató előtt álló filmjének részleteit. Az viszont biztos, hogy a rajongók nem fognak csalódni ebben a kicsavart családi filmben, amelyben a karácsonyi ünnepekre ül össze egy család, csakhogy az apa rájön, elfelejtett ajándékot venni kisfiának, így szövetkeznie kell a saját apjával, hogy ne okozzon csalódást a lurkónak. De még mielőtt bárki is elsüllyedne a habcsóktengerben, hadd áruljam el, hogy a rendezői székben az a Tristram Shapeero ült, aki mögött egy tonnányi Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) és Balfékek (Community) epizód áll. Szóval a Hallmark-életérzést ne tessék keresni... és a pulykát se nagyon.

Kattintás után egy másik jópofa klipet lehet abszolválni.

Címkék

trailer comedy robin williams filmklip

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr786604547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2014.08.14. 19:07:15

Nem volt szerencsés az időzítés? Most még mindenki meg fogja nézni a klipeket, pont a gyászhír frissessége miatt, úgyhogy nagyon is jól kiszámított döntés volt.

Németh Barna 2014.08.14. 19:58:20

@hesgotcancer: Üzleti szempontból mindenképpen, de nem arra gondoltam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása