aeon flux

ready for the action now, danger boy?

minden, amit a true detective hazai dvd-megjelenéséről tudni érdemes Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 13. 10:20:00

Kategória: tv dvd 2 komment

A True Detective, azaz magyar keresztségben A törvény nevében idén januárban debütált a kockázatvállalásban mindig élenjáró HBO-n, és szinte azonnal TV-s szenzációvá vált. Ennek okait kritikánkban már megpróbáltuk kifejteni - színészek, atmoszféra, narratíva, súly -, eme cikkben a szeptemberben itthon is megjelenő DVD-változatot járjuk körbe.

truedetective620.jpg

A két idősíkon játszódó történet két nyomozóról meg egy olyan sorozatgyilkossági ügyről szól, melynek lenyomata még évtizedek múltán sem kopott meg. A nyolc részből álló első évad egy kerek egész történetet mesél el, és Nic Pizzolato, a széria kitalálója nem csinál titkot abból, hogy a második évad új helyszínen, új szereplők közreműködésével játszódik majd, de hát ezt te is tudod, sőt ha követed a facebook-oldalunkat, talán azt is hallottad, hogy az első évad szeptember 24-én jelenik meg itthon DVD-n. 

A háromlemezes kiadvány a programot természetesen eredeti (1.78:1) képarányban, DD2.0-ás magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében kínálja. A sorozat rajongói további kincsekre lelhetnek a kiadvány bőséges extrakínálatában, melyben lesznek kimaradt jelenetek, két audiokommentár (többek között Pizzolato, valamint T Bone Burnett, a széria sajátos zenei világának szállítója közreműködésével), egy alapos werkfilm, egy mélyinterjú Pizzolatóval és Burnett-tel, exkluzív interjúk Woody Harrelsonnal és Matthew McConaughey-val, valamint egy kisfilm a karakterekről és a kulisszatitkokról. Gondolom, a beszerzés nem is kérdéses.

dvd_truedetective_hun.jpg

Címkék

hbo thriller drama matthew mcconaughey woody harrelson provideo true detective dvd borito hbo dvd nic pizzolato

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr116599951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.13. 10:54:43

nagyon szép a borítója, jó képet választottak hozzá.

Fausto(tm) 2014.08.13. 11:05:03

Kíváncsi leszek, mennyibe fog kerülni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása