aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a frank premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. július 25. 14:40:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Franknek nem fér a fejébe az a nagy kreativitása, ezért papírmasé bucit húz, hogy még inkább kiélje magát. Ez a kissé abszurd, földtől rendesen elrugaszkodott, ám egyáltalán nem öncélú tragikomédia tükröt tart az önmegvalósítástól rettegők elé, és zenés-táncos seggberúgással indítja el őket az úton. Szeretnéd látni? Szerintünk szeretnéd. Blogunknak és a filmet itthon forgalmazó Mozinetnek hála most akár premier előtt is megnézheted.

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre.

Kit rejt Frank bucija?

A) Michael Douglas
B) Michael Fassbender
C) Michael Jordan

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. július 29-e, kedd délig! A tárgy legyen "Frank" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely július 30-a, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és próbáljátok nem elveszíteni a fejeteket!

Címkék

zene jatek comedy mozinet drama maggie gyllenhaal michael fassbender eurocinema domnhall gleeson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr476543779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása