aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: hős6os [big hero 6] (2015) Richter Géza
2014. július 16. 08:20:00

Kategória: film 4 komment

Megérkezett a Marvel és a Disney (remélhetőleg) szerelemgyerekének első hivatalos és hosszabb előzetese, amiből megismerhetjük egyebek között a főellent, vagy legalábbis az események katalizátorát. Igen, ő látható a képen, ráadásul kattintásra megnő. Tovább olvasva az előzetes megnézésén kívül megtudhattok egy keveset a sztoriról és szinte mindent a szereplők eredeti hangjáról, sőt megmutatjuk nektek az első easter egget is.

villain2.jpg

Tehát ha minden igaz, a "kabuki álarcos" figura egy jókai, bármilyen viccesen hangzik ez egy hazánkfia számára. A Hepburn-átírás szerinti yōkai alakról talán csak a hangos kiejtés után ugrik be a "nagy magyar mesemondó" vagy a bableves, mindenesetre a japán folklórban a kifejezés az ártó szellemek, gonosz lények, démonok gyűjtőfogalmaként használatos.

characters.jpg

Persze lehet, hogy a megjelenése ellenére csupa jó szándék az egyelőre néma szereplő, aki a frászt hozza a robotikában járatos csodagyerekre, Hiro Hamadára. A srác kiváló képességeit fivérének, Tadashinak és közös barátaiknak köszönhetően tanulja meg használni. Amikor aztán a váratlan események San Fransokyo utcáin (höhö) veszélyes kalandok közepébe röpítik, legközelebbi társa, a Baymax névre hallgató übermodern, ám végtelenül kedves robot segítségével kőkemény hi-tech hősök brigádjává kalapálja a társaságot, amit a tesóján kívül a találó nevű adrenalin-megszállott Go Go Tamago, a totál őrült Wasabi No-Ginger, a kémiazseni Honey Lemon, és a rajongók rajongója, Fred alkot.

Nesze semmi, fogd meg jól! Meglátjuk.

Akik pedig a karakterek hangját adják:

Ryan Potter - Hiro Hamada
Scott Adsit  - Baymax
Daniel Henney - Tadashi Hamada
Jamie Chung - Go Go Tomago
Damon Wayans Jr. - Wasabi No-Ginger
Genesis Rodriguez - Honey Lemon
T.J. Miller - Fred
Alan Tudyk - Alistair Krei
Maya Rudolph - Cass néni
James Cromwell - Robert Callaghan professzor

Végezetül íme a beígért rejtett utalás - reméljük, nem kizárólag ezt sikerült elsajátítani a Pixartól. Hans, ugye téged köröznek? Hiszen van némi köze a készülő műnek a Jégvarázshoz.

hans.jpg

Címkék

sci-fi trailer disney marvel comedy animation sci fi superhero

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr806512195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.07.16. 08:26:16

Durvajó ez a húsvéti tojás!

...meg az előzetes is bejött: a teaserhez hasonlóan ez sem rest hosszú, kitartott másodperceket szánni egyetlen debil, de mégis pompás poénra. Remélem, a film humora is hasonló lesz.

Bérgyilkos Bohóc 2014.07.16. 09:24:39

Már maga a trailer érdekesebb és viccesebb, mint az a borzasztóan semmilyen Jégvarázs.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.07.16. 09:33:49

Ahogy elnézem, ez nem az én filmem lesz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.16. 10:01:51

az a rendőr az elején hatalmas. :D az a pofa amit vág végig. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása